Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl lui Jador, de urgență la medic. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Romeo Dumitrache

Tatăl lui Jador, de urgență la medic. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Romeo Dumitrache

„E jale cu țara asta!” Jador a povestit ce se întâmplă la școala surorii lui mai mici. Ce îl scoate din minți pe cântăreț

Jador, cunoscut pentru muzica sa de petrecere și pentru personalitatea sa vibrantă, este nu doar un artist talentat, ci și un fiu devotat și un sprijin de nădejde pentru părinții săi. Tatăl său, Romeo Dumitrache, a dezvăluit cât de mult îl susține fiul său și cât de mândru este de reușitele sale.

„Sunt la București acum. Nu prea pot vorbi. Aseară am fost la dentist și mi-am făcut patru implanturi și mă doare dantura după intervenție. Nu știu cât m-au costat implanturile pentru că de cheltuială se ocupa băiatul. Atunci când mai avem nevoie de ajutor, apelăm la el și mereu e atent, e lângă noi. Niciodată nu ne refuză”, a dezvăluit Romeo Dumitrache pentru Click!.

Jador, alături de părinți ori de câte ori au nevoie

Jador nu doar că își sprijină părinții în momentele dificile, dar și construiește activ propria sa cale în lumea afacerilor. Tatăl său a dezvăluit că dețin un depozit de materiale de construcție și sunt implicați în vânzarea materialelor necesare pentru construcția caselor și blocurilor. Alegerea acestei afaceri s-a dovedit a fi una rentabilă și solidă pentru familia lor, iar implicarea lui Jador în menținerea acestui business este evidentă.

„Am un depozit de material de construcție. Avem materiale scoase la vânzare pentru a construi case și blocuri de la zero. Este o afacere deschisă de aproape doi ani și este destul de rentabilă. Înainte să deschid acest business am avut un magazin de pescărie, dar l-am închis și am ales să fac ceva pe construcție. Pentru că acest domeniu o să meargă permanent, cel cu case și construirea lor. Avem de toate aici, de la gresie până la faianță”.

Artistul muncește pentru familie

În timp ce Jador a fost cunoscut anterior ca un burlac râvnit, cu o viață socială intensă, recent, artistul a găsit dragostea în brațele unei tinere șatenă cu părul creț, pe nume Oana Ciocan. Cei doi au stabilit o relație serioasă, locuind împreună și petrecând mare parte din timpul lor împreună. Mai mult, au planuri de a-și uni destinele prin căsătorie în viitorul apropiat.

Prin munca sa asiduă și angajamentul față de familie, Jador demonstrează că este nu doar un artist talentat, ci și un om cu un caracter puternic și inimă mare, care își susține părinții și își construiește propria sa cale spre succes și fericire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: