Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral

Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral

Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, a suferit un accident vascular cerebral. Ulterior, Thomas Markle a fost internat de urgență la spital. Se pare că acesta intenționa să zboare în Marea Britanie cu prilejul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a. El spera să se întâlnească cu membri ai familiei regale și cu nepoții săi, Archie și Lilibet, pentru prima dată.

Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral

Bărbatul, în vârstă de 77 de ani, este suspectat că a suferit un accident vascular cerebral major. Se pare că, din cauza AVC ului, are dificultăți de vorbire, notează Daily Mail. Thomas Markle a fost dus la un spital din Chula Vista, California, marți seara, în jurul orei 21:30, ora locală.

El a fost însoțit de Samantha și de fratele ei și al lui Meghan, Thomas Jr. Surprinzător, Samantha Markle o acuză pe sora mai mică, ducesa de Sussex, pentru agravarea stării de sănătate a tatălui ei. 

„Tatăl meu se recuperează în spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. Are nevoie doar de pace și odihnă. A trebuit să treacă prin multe în ultimii ani, iar asta datorită disprețului surorii mele. Acest lucru este de neiertat”, a declarat Samantha pentru Daily Mail.

Luna trecută, el a vorbit despre dorinţa sa de a călători în Marea Britanie pentru Jubileu. „Abia aştept. Îmi voi arăta respectul pentru regină şi o să mă asigur că regina înţelege că întreaga mea familie o respectă pe regină şi familia regală. Îi admirăm şi vrem ca ei să ştie că asta simţim noi faţă de ei şi faţă de Anglia”, a spus Thomas Markle într-un interviu acordat GB News.

Din cauza stării precare de sănătate, Thomas Markle nu a participat nici la nunta lui Harry cu Meghan în 2018. El se afla în covalescență după o operație chirurgicală la inimă. Meghan Markle s-a înstrăinat de tatăl său de la momentul în care el a fost surprins în timp ce aranja fotografii cu paparazzi înainte de nunta ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: