Redactia.ro
Home » Homepage » Tatăl lui Mile Povan face primele declarații după moartea neașteptată a fiului său. Ce pastile a consumat artistul înainte de deces

Tatăl lui Mile Povan face primele declarații după moartea neașteptată a fiului său. Ce pastile a consumat artistul înainte de deces

Ce pastile a consumat Mile Povan înainte de a muri?

Lumea muzicii populare românești este în doliu, după ce vestea tragică a decesului lui Mile Povan, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți ai genului, a fost confirmată. La doar 32 de ani, artistul a părăsit această lume în mod subit, lăsând în urmă o comunitate întreagă în stare de șoc și tristețe.

Cauza decesului lui Mile Povan

Într-o intervenție telefonică pentru Antena Stars, Viorel Leric, tatăl lui Mile Povan, a împărtășit primele detalii despre circumstanțele în care fiul său și-a găsit sfârșitul. Potrivit acestuia, se presupune că artistul a suferit un infarct, deși în momentul de față nu există o confirmare oficială a cauzei exacte a decesului. Viorel Leric a mărturisit că fiul său a mers la spital plângându-se de stări de rău, dar după ce i s-au administrat perfuzii și s-a simțit mai bine, a decis să plece acasă, o decizie pe care tatăl său o regretă profund.

„Încă nu ştim exact de ce a murit, dar se pare că a făcut infarct. Nu, nu, nu se ştia cu aşa ceva… El a vrut să plece (n.r.: de la spital), după perfuzii a zis că s-a simţit mai bine şi… nu trebuia să plece…”, a declarat Viorel Leric, tatăl regretatului artist, în urmă cu puțin timp, în exlcusivitate pentru Antena Stars.

Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Arad, a oferit, de asemenea, detalii despre vizita lui Mile Povan la unitatea medicală. Artistul a ajuns la spital conștient și cooperant, prezentând simptome de vertij și amețeli ușoare. După efectuarea primelor investigații și recoltarea de sânge, Mile Povan s-a simțit mai bine și a exprimat dorința de a pleca acasă, solicitând întreruperea oricăror alte investigații.

„El a ajuns în noaptea de luni spre marţi, conştient, cooperant, cu vertij, cu ameţeli uşoare. Medicii l-au preluat, au început procedurile medicale, adică i-au făcut primele investigaţii, i-au recoltat sânge. Între timp, s-a simţit mai bine şi i-a solicitat medicului de la Urgenţe să plece acasă. A zis că nu mai doreşte să i se continue investigaţiile şi că vrea să plece acasă.”, a specificat Simina Roz, purt. cuv. Spitalul de Urgenţă Arad, pentru Antena Stars.

Artistul a consumat pastile de detoxifiere înainte de deces

Noi informații ies la iveală în cazul morții tânărului de 32 de ani. Se pare că bărbatul ar fi consumat pastile de detoxifiere înainte de a muri. Cauza exactă a decesului bărbatului va fi făcută public după ce medicii îi vor efectua autopsia.

Comunitatea online a răspuns cu un val de tristețe la vestea dispariției artistului. Pagina sa de Facebook a fost inundată de mesaje de condoleanțe și amintiri ale fanilor care l-au iubit și apreciat pe Mile Povan pentru talentul și bucuria pe care le-a adus în viețile lor prin muzică.

Mile Povan, pe numele său real Mihai Leric, a fost găsit mort în apartamentul său din Arad, lăsând în urmă nu doar o familie îndurerată, ci și o întreagă comunitate care îl venera. Deși plecarea sa prematură a lăsat un gol imens, muzica și amintirea sa vor continua să trăiască în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și iubit.

În acest moment de tristețe profundă, gândurile și rugăciunile multora sunt îndreptate către familia lui Mile Povan, care trebuie să facă față acestei pierderi devastatoare. Comunitatea muzicală și fanii săi rămân uniți în amintirea lui Mile Povan, un artist talentat care a lăsat o amprentă de neșters asupra muzicii populare românești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: