Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl lui Vlad Pascu, incident la ieșirea din sediul DIICOT. Bărbatul a fost flancat de jurnaliști 

Tatăl lui Vlad Pascu, incident la ieșirea din sediul DIICOT. Bărbatul a fost flancat de jurnaliști 

GALERIE FOTO (4) tata vlad pascu

În ziua de 14 septembrie, părinții lui Vlad Pascu, șoferul care a curmat viața a doi tineri pentru că a urcat la volan, deși se afla sub influența drogurilor, au fost aduși în fața procurorilor DIICOT pentru a explica consumul de stupefiante al fiului lor și a oferi detalii care ar putea face lumină în acest caz. La ieșirea din sediul DIICOT, Mihai Pascu a fost protagonistul unui incident neplăcut.

Tatăl lui Vlad Pascu, incident la ieșirea din sediul DIICOT. Afaceristul a fost flancat de jurnaliști

În jurul orei 11 dimineața, Mihai Pascu a ajuns la sediul DIICOT pe un scuter. După aproape cinci ore de audieri despre pasiunea fiului său pentru substanțele interzise, Mihai Pascu a părăsit sediul în trombă, fiind la un pas să-i accidenteze pe jurnaliștii care îl așteptau în fața instituției pentru a obține declarații.

vlad pascu
Vlad Pascu a fost aduc la DIICOT în cătușe Sursă foto Inquam Photos

Bărbatul nu a dorit să ofere declarații, s-a urcat pe scuter, având casca în cap, a ambalat motorul și a demarat pentru a se îndrepta spre casă. De-o parte și de alta a scuterului său se aflau mai mulți jurnaliști, iar doi dintre ei au fost atinși de scuterul tatălui lui Vlad. Niciunul dintre ei nu a fost accidentat, însă gestul lui Mihai Pascu a strânit revolta celor prezenți.

Ce a făcut Mihai Pascu în sediul DIICOT

Imagini din sediul DIICOT, făcute publice de către publicația Cancan, îl înfățișează pe Mihai Pascu stând pe o bancă și zâmbind larg în timp ce pare să arate cuiva casca. Cadrul nu este suficient de larg pentru a putea concluziona dacă persoana căreia îi zâmbea era chiar Vlad, fiul său, care a ucis două persoane după ce a provocat un accident catastrofal în 2 Mai.

@tania_plesa Se va face dreptate? doamne ce parinti@Tania💠 @Tania💠 @Tania💠 #accident #substante #interzise #dreptate #puscarie #maxima #vladpascu #mateipascu #crima #accident #liber #moarte #tineri #doliu #drama #constanta #familie #arest #suferinta #bolid #educatie #tinerete #sfarsit #inregistrare #dovezi #minciuni #dreptate ♬ sonido original – Tania💠

Vă reamintim că Vlad Pascu a produs un accident mortal în stațiunea 2 Mai, atunci când a urcat aflat sub influența unui cocktail de droguri la volanul unui autoturism de colecție, aparținând familiei lui care are o avere fabuloasă. Tânărul a intrat într-un grup de tineri care se plimba, iar doi dintre ei au fost accidentați mortal, rănile pe care le-au suferit fiind unele foarte dure, incompatibile cu viața.

Vlad Pascu
Tatăl lui Vlad Pascu a plecat pe scuter de la audieri

Vlad Pascu este consumator de droguri, iar primele lui interacțiuni cu substanțele interzise datează din adolescența timpurie. La vârsta de doar 13 ani asupra lui a fost găsită o cantitate mică de marijuana, iar anul trecut Vlad a solicitat un echipaj de poliție pentru că susținea că în casa lui intraseră prin efracție mai mulți răufăcători.

Realitatea era alta. Ajunși la fața locului, polițiștilor le-a fost explicat chiar de către tatăl lui Vlad că acesta consumase substanțe interzise și le telefonase în timp ce se afla în timpul unei crize psihotice. Adolescentul a scăpat și atunci basma curată, iar un an mai târziu a comis teribilul accident pentru care riscă să petreacă chiar și 20 de ani în spatele gratiilor.

Sursă foto  Dumitru Angelescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: