Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl lui Vlad Pascu, testat pentru alcool și stupefiante după ce a acroșat doi cameramani în fața sediului DIICOT. Care au fost rezultatele

Tatăl lui Vlad Pascu, testat pentru alcool și stupefiante după ce a acroșat doi cameramani în fața sediului DIICOT. Care au fost rezultatele

mihai pascu

Ziua de 14 septembrie a fost una importantă în cazul lui Vlad Pascu. Tânărul care a produs teribilul accident din 2 Mai a fost adus în fața procurorilor DIICOT. În fața procurorilor au ajuns și părinții lui Vlad Pascu, iar noi informații despre familia acestuia ies la iveală. Iată ce s-a întâmplat în sediul DIICOT.

Tatăl lui Vlad Pascu a fost testat pentru consumul de alcool și de stupefiante

Ieri a fost o zi importantă în ceea ce privește dosarul lui Vlad Pascu, șoferul care a fost găsit sub influența drogurilor în momentul în care a provocat un accident tragic în 2 Mai, costând viața a doi tineri. Tânărul a fost adus la sediul DIICOT pentru a face noi declarații, iar același lucru s-a întâmplat și cu părinții săi, precum și cu alți prieteni implicați în traficul de droguri.

Ceea ce a stârnit cel mai mult interes și indignare în această zi au fost prezențele lui Mihai Pascu și a lui Tudor Duma, principalul dealer de droguri în acest dosar. Comportamentul lui Mihai Pascu a atras atenția încă de la momentul intrării sale în sediul DIICOT, iar Tudor Duma a șocat încă de dimineață, când s-a filmat în timp ce vandaliza Spitalul de Urgență Floreasca.

Mihai Pascu a acroșat doi cameramani atunci când a plecat de la sediul DIICOT

Tatăl lui Vlad Pascu a reușit să stârnească revolta tuturor atunci când, la ieșirea din sediul DIICOT, a plecat în trombă pe scuter și a acroșat doi cameramani care se aflau în fața vehiculului său. Din fericire, aceștia nu au fost accidentați, însă se arată noi probleme la orizont pentru familia Pascu. După ce i-a acroșat pe cei doi cameramani, Mihai Pascu a plecat de la locul incidentului, iar polițiștii s-au autosesizat.

Mihai Pascu a fost dus la audieri, iar în urma acestora i-au fost aduse noi acuzații, fiind cercetat acum și pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, nu doar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Mihai Pascu a fost testat atât pentru consumul de alcool, cât și pentru consumul de stupefiante, însă rezultatele ambelor teste au fost unele negative, așadar tatăl lui Vlad nu consumase nici alcool, nici substanțe interzise înainte de a urca pe scuter.

Sursă foto Inquam Photos

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: