Redactia.ro
Home » Homepage » Tatăl Raisei, după ce a citit scrisoarea polițistului care i-a lovit mortal fiica: „De iertat, o să-l ierte Dumnezeu”

Tatăl Raisei, după ce a citit scrisoarea polițistului care i-a lovit mortal fiica: „De iertat, o să-l ierte Dumnezeu”

Tatăl Raisei, Iulian Barbu, a reacționat după ce a citit scrisoarea polițistului care i-a lovit fetița cu mașina pe Bulevardului Laminorului din Capitală, în urmă cu o săptămână. Acesta i-a transmis un răspuns agentului.

Continuă să iasă la iveală noi detalii cutremurătoare după tragedia de pe Bulevardul Laminorului din Capitală. Agentul Constantin Popescu a trimis o scrisoare către familia ei în care își exprimă regretul pentru cele întâmplate.

Tatăl Raisei, după ce a citit scrisoarea polițistului care i-a lovit mortal fiica: „De iertat, o să-l ierte Dumnezeu”

Iar acum acele rânduri ale agentului au și un răspuns de la tatăl Raisei. Iulian Barbu mărturisește că nu are nevoie de niciun ajutor și nici nu știe dacă îl poate ierta pe agent. Însă tatăl fetiței lovite mortal de mașina de poliție pe Bulevardul Laminorului din Capitală i-a transmis un mesaj cât se poate de clar agentului Constantin Popescu.

„Nu are cu ce să ne ajute el pe noi. De iertat, nu știu dacă pot să spun că l-am iertat. O să-l ierte Dumnezeu. Nu sunt fioros pe el. Toate la rândul lor. Ar trebui să nu mai poarte haina de polițist. Nu o merită. Să meargă că pe șantier sunt o groază de oameni care au nevoie de el”, a declarat tatăl Raisei, la Antena 3.

Ce le-a transmis polițistul părinților Raisei

Polițistul Constantin Popescu urmează să fie anchetat și să se stabilească ce se va întâmpla cu el în urma tragediei provocate pe Bulevardul Laminorului.

Tânărul agent a fost audiat în urmă cu două zile. Atunci acesta a mărturisit că într-adevăr avea mare viteză și nu le-a observat pe cele două fetițe care voiau să traverseze strada chiar pe la trecerea de pietoni.

Polițistul a explicat și gestul cu piciorul care a revoltat pe toată lumea. Acesta a mărturisit că a vrut să o întoarcă pe partea stângă, așa cum dispecerii i-au spus să procedeze până la venirea echipajului.

Fratele cel mic al Raisei întreabă de sora lui. Ce i-au spus părinții

Durerea familiei care a pierdut-o pe Raisa este acum și mai mare. Fratele cel mic al fetiței de 11 ani își întreabă neîncetat unde este sora lui. Răspunsul dat de părinți este cutremurător.

„A întrebat două seri de ce nu vine Raisa acasă să doarmă și i-a spus Lili (n.r. mama fetiței) că ea vine doar noaptea să ne vegheze și că e un îngeraș de acum”, a spus tatăl Raisei, într-un interviu pentru Acces Direct.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: