Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl Robertei, fata ucisă la 2 Mai, se teme şi pentru al doilea său copil: „S-ar putea să nu văd cum îşi face rostul”

Tatăl Robertei, fata ucisă la 2 Mai, se teme şi pentru al doilea său copil: „S-ar putea să nu văd cum îşi face rostul”

vlad pascu

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în tragedia de la 2 Mai, se teme că Justiţia nu-şi va face datoria în acest dosar.

Bărbatul suspectează că familia Pascu se va folosi de relaţii şi pile pentru a obţine pedepse cât mai mici pentru fiul lor, având în vedere că tânărul drogat trebuie să răspundă pentru mai multe capete de acuzare.

Acuze la adresa procurorului

Răzvan Dragomir a făcut acuzații grave la adresa procurorului care instrumentează cazul de la 2 Mai.

„Către doamna procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i irostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar.

Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea”, a acuzat tatăl Robertei.

De ce se teme bărbatul: „La Mihai Pascu mă aştept la orice, dar e posibil sa nu apuc sa vad si eu al doilea copil pe care il mai am, si ultimul, cum îşi ia rostul în viaţă.

Să nu uităm că doamna Pascu a spus cu gura dumneaei ca va incerca sa cumpere articole, ca va incerca sa faca sa apara si alte cazuri, si alte cazuri, şi să pară ca copilaşul ei drag, bălai, este un cuminţel.

A avut şansa sa-l educe, acum nu este decat un criminal (Vlad Pascu – n.r.). Cu mediatizarea este mana doameni Miruna. Si-a facut cartile inainte sa ajunga acolo (in arest – n.r.).

De ce acum de-abia, e a 39-a zi de cand a fost ucisa copila mea, de ce tocmai acum au avut acces la… – nu se vrea – la dosar”, a declarat Răzvan Dragomir, tatăl Robertei.

A invitat familia Pascu la cimitir

Omul îndurerat este de părere Miruna Pascu, de fapt, joacă teatru.

„Și chiar am o întrebare către domnul Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou”, a mai spus Răzvan Dragomir, la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: