Redactia.ro
Home » Sport » Tatăl Simonei Halep, prima reacție după ce tenismena a fost acuzată oficial de dopaj: „Poate să dea și 100 de ani de suspendare”

Tatăl Simonei Halep, prima reacție după ce tenismena a fost acuzată oficial de dopaj: „Poate să dea și 100 de ani de suspendare”

Tatăl Simonei Halep a reacționat după ce tenismena a fost acuzată oficial de dopaj. Acesta a avut o primă reacție, după întreg scandalul, care a avut loc în spațiul public. Ce a declarat Stere Halep.

Simona Halep, acuzată oficial de dopaj

Simona Halep a anunțat, în urmă cu două săptămâni, pe contul de Instagram, că i-a fost descoperită în sânge, în cantități foarte mici, substanța Roxadustat. De acolo, au urmat tot felul de zvonuri și păreri avizate și neavizate. Fostul lider WTA are la dispoziție 20 de zile pentru a formula o contestație sau pentru a încheia un acord de recunoaștere, asta pentru ca sancțiunea ei să fie mai mică: „Faza de investigație a luat sfârșit! De acum înainte, Simona Halep are la dispoziție 20 de zile, fie să conteste actul de acuzare, fie să încheie, există și această posibilitate, un acord de recunoaștere care i-ar reduce de la 4 ani, cât este sancțiunea standard, la 3 ani.

Având în vedere că atât la proba A cât și la proba B, sportiva, și sportivii în general, nu doar ea, participă în mod direct: ei pun proba în aceste recipiente și, mai mult decât atât, au ocazia, dreptul și ocazia de a fi prezenți, personal sau prin reprezentant, la deschiderea probei B, așa cum a fost cazul nostru, o contra-expertiză, este o variantă cu șanse foarte mici de contestare.”, a declarat Paul Ciucur, avocat al organizației „Sport Revolutions” (n.r. organizație care se va ocupa de audierea Simonei Halep în scandalul de dopaj), pentru tvr.ro.

Ce spune tatăl tenismenei

Stere Halep a reacționat, pentru prima dată, după ce s-a aflat că fiica lui a fost acuzată oficial de dopaj. Bărbatul o susține necondiționat și mărturisește că nu a discutat foarte mult pe acest subiect cu fiica lui. Stere Halep este convins că acuzațiile nu sunt adevărate, indiferent care ar fi rezultatele. „Indiferent cum, şi 20 de ani să dea, noi suntem curaţi. Simona e curată 100%. Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului!”, a spus bărbatul, într-un interviu pentru Observator.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: