Redactia.ro
Home » Știri » Tătaru dă vestea pe care niciun român nu voia să o audă. Ce se întâmplă cu unii pacienți infectați cu COVID-19

Tătaru dă vestea pe care niciun român nu voia să o audă. Ce se întâmplă cu unii pacienți infectați cu COVID-19

Tătaru dă vestea pe care niciun român nu voia să o audă

Nelu Tătaru a declarat joi, la Ploiești, că la există la niveluri țării cazuri de reinfectare cu COVID-19, care în momentul de față sunt studiate de specialiști.

De asemenea, ministrul Sănătății a declarat că România se află acum în a doua fază a primului val de pandemiei.

Tătaru dă vestea pe care niciun român nu voia să o audă. Ce se întâmplă cu unii pacienți infectați cu COVID-19

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a vorbit joi la Digi24 despre cazurile de reinfectare cu coronavirus din ROmânia. Potrivit acestuia, toate cazuri de reinfectare sunt în momentul de față studiate de specialiști. Potrivit acestuia, există noi tulpini ale virusului, pe care specialiștii le cercetează. „Se discută la nivelul grupurilor ştiinţifice reinfectări în contextul unor posibile tulpini noi apărute. (…) Sunt câteva cazuri care au fost declarate (în România n.r.), dar în acest moment le studiem„, a spus Tătaru.

Mai mult, Tătaru a declarat că România se află în momentul de față în cea de-a doua fază a primului val de pandemie, pe un platou care încearcă să mențină situația în condițiile în care luna septembrie este una aglomerată și agitată.

„Suntem în cea de-a doua fază a primului val pandemic. Suntem pe acel platou pe care sper să îl menţinem în contextul unei luni septembrie destul de aglomerate şi cu o creştere pe care preconizăm sperăm noi mică a numărului de cazuri de la o zi la alta. (…) Ne pregătim pentru o lună destul de grea atât pentru cei care gestionăm (…), cât şi pentru cei care vor contribui la menţinerea unei stări sau a unei situaţii pe care să o putem controla”, a conchis ministrul Sănătăţii.

Tătaru, vizită în județul Prahova

Nelu Tătaru a mers în vizită joi, la Spitalul Județean de Urgență din Prahova, pentru a verifica starea unității sanitare. Conform acestuia, persoanele asimptomatice vor fi testate acasă de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean, iar spitalul trebuie să-și amenajeze izolarea.

În ultima vreme, medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Prahova, au atras atenția asupra faptului că unitatea este foarte aglomerată, iar personalul este insuficient și aparatura este folosită în permanență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: