Redactia.ro
Home » Știri » Tatyana este „fata de foc” din armata Ucrainei. Tânăra are doi copii și luptă împotriva rușilor

Tatyana este „fata de foc” din armata Ucrainei. Tânăra are doi copii și luptă împotriva rușilor

Tatyana este fata de foc din armata Ucrainei.

Tatyana este „fata de foc” din armata Ucrainei. Rușii au invadat Ucraina de 134 de zile, iar ucrainenii luptă pentru a-și apăra țara. Bombardamente masive au avut loc asupra orașului Sloviansk, iar statele vecine și nu numai, au trimis Ucrainei sisteme de artilerie autopropulsate și munitii. Tatyana luptă împotriva rușilor pe un obuzier autopropulsat Howitzer.

Tatyana este „fata de foc” din armata Ucrainei. Tânăra are doi copii și luptă împotriva rușilor

Invazia rușilor în Ucraina a schimbat milioane de vieți. Ucrainenii au fugit din calea bombardamentelor masive, în timp ce alții au decis să rămână să lupte pentru țara lor. Tatyana se numără printre ei. Premierul britanic Boris Johnson a anunțat cp va livra către Ucraina echipamente militare britanice, inclusiv 10 sisteme de artilerie autopropulsate și muniții. Tatyana luptă împotriva rușilor de pe un obuz autotpropulsat Howitzer. Au 134 de zile de la invadarea Rusiei în Ucraina. În acest moment, 22% dintre militarii de pe front, care fac parte din armata Ucrainei și luptă împotriva rușilor, sunt femei. Printre ele se află și Tatyana Chubar, care are doi copii, dar care a ales să lupte împotriva rușilor.

Aceasta lupta impotriva rusilor pe un obuz autopropulsat Howitzer, iar colegii ei au poreclit-o „fata de foc”. Tatyana a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini cu ea pe front. Chiar autoritățile i-au sesizat prezenta. „Apărătorii noștri sunt incredibili! Adevărați eroi. Trebuie să câștigăm cât mai repede posibil pentru ca toată lumea să se poată întoarce la familiile lor și la o viață liniștită”, a scris pe Twitter Anton Gerashchenko, consilier în Ministerul de Interne al Ucrainei, arată observatornews.ro.

Femei pe frontul din Ucraina

30.000 de ucrainence luptă pe front, cu arma în mână, impotriva rușilor care le-au invadat țara. Multe dintre ele și-au lăsat copiii acasă, în condiții nu tocmai sigure. Ministerul de Externe al Ucrainei a multumit femeilor militare pentru serviciul depus și a menționat că sunt multi oameni care apără țara în multe moduri diferite. „Conform ultimului sondaj, peste 15% din armata ucraineană obișnuită sunt femei. Numărul celor care apără acum Ucraina într-un mod diferit este imposibil de numărat. Mulțumesc!” a postat ministerul pe Twitter.

„Cei mai multi dintre medicii nostri sunt femei, precum si 50% dintre antreprenorii nostri care lucreaza pentru a sustine economia in razboi”, a declara Prima Doamnă a Ucrainei, OIena Zelenski.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: