Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului. Ce s-a întâmplat cu artistul

Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului. Ce s-a întâmplat cu artistul

GALERIE FOTO (2) Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului

Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului. Chiar el a fost cel care a făcut anunțul. Artistul a postat o poză pe contul său de instagram în care se află alături de… medicul stomatolog.

Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului. Ce s-a întâmplat cu artistul
Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului

Dragilor,va fac o marturisire: e prima oara cand ies fericit de la dentist! E prima oara cand am incercat tratamentul cu laser si am simtit diferenta: este minim invaziv, fara ace, fara freza, fara durere. Incredibil ce tehnologie! Recomand din tot sufletul atat pentru adulti cat si pentru copii! Va pup si va doresc sa va gasiti curajul de a merge la dentist, a fost mesajaul postat de soțul Gabrielei Cristea.

Citește și: Raluca Pastramă și Pepe au cununat un cuplu. Ținuta de „nașă” a Ralucăi Pastramă

Gabriela și Tavi caută bonă

Gabriela Cristea se întoarce la TV. Pe frumoasa prezentatoare o puteți urmări în noua emisiune de pe Antena Stars, ”Like a star!” Tavi se bucură de o carieră în ascensiune, astfel cei doi fericiți părinți au făcut anunțul :

„Căutăm bonă! A venit momentul ca mami şi tati să se întoarcă la serviciu, aşa că avem nevoie de ajutor; căutăm o doamnă tânără şi în putere, curată şi ordonată, dinamică şi răbdatoare, căreia să-i placă să se distreze cu copiii noştri. Programul ar trebui să fie L-V de la 07:00-15:00 si din când în când mai avem nevoie să ne ajute serile şi în week end. Ar trebui să fie cineva din zona Corbeanca sau cât mai aproape. Dacă puteţi să ne ajutaţi aşteptăm să ne scrieţă în privat. Mulţumim”, a scris Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini