Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda, adevărul despre infidelitate. Artistul recunoaște că a înșelat: “Nu o iubeam!”

Tavi Clonda, adevărul despre infidelitate. Artistul recunoaște că a înșelat: “Nu o iubeam!”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Au o familie minunată si pare că lucrurile sunt complet roz în viața lor. Artistul a vorbit despre un subiect sensibil, infidelitatea, si a recunoscut că a greșit de-a lungul anilor.

Tavi Clonda a fost infidel

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se iubesc la Nebunie și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete. Au două fetițe minunate, se înțeleg foarte bine si sunt convinși că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Chiar dacă le este greu să petreacă timp doar pentru ei, având în vedere că au multe responsabilități si sunt foarte solicitați, încearcă să meargă singuri în excursie si să mai aibă parte de momente de intimitate. Artistul nu se plânge, ci spune că nu îi lipsește nimic alături de soția sa, care știe să îl facă să se simtă bărbat.

Tavi Clonda a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a vorbit deschis despre subiect. Din acest motiv, susține că nu a inselat-o niciodată pe celebra prezentatoare TV, pentru că nu are ce să caute altundeva, dacă acasă are tot. Speră că va fi ultima femeie din viața lui, cea care îi va fi alături până la finalul vieții.

“Ea este iubirea vieții mele, dar când iubești, eu cel puțin când am iubit nu am înșelat. Mare prost am fost, mare prost. Glumesc. Când iubești cu adevărat și și primești cumva, că poți să iubești, dar dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci că ești bărbat. Asta ziceam și pe story-urile mele. Un bărbat vrea doar trei lucruri, vrea sex, vrea afecțiune, nu iubire, că iubire ar trebui să existe, afecțiunea e altceva, e manifestarea iubirii, și bineînțeles mâncare, dar asta cu mâncarea, uite, îți mai faci și singur.”, a declarat Tavi.

Artistul a mai recunoscut, însă, că în trecut a înșelat, dar pe vremea când era un băiat mai rebel, nu un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Susține, însă, că nu erau relații serioase, în care să își iubească partenerele, motiv pentru care nu s-a simțit vinovat pentru faptele sale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: