Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Cristea: „Nu este de joacă”

Tavi Clonda, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Cristea: „Nu este de joacă”

GALERIE FOTO (2) Tavi Clonda, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Cristea

Tavi Clonda, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV a ajuns în urmă cu câteva zile la spital, iar aceasta a ținut să precizeze într-o postare că i-a cedat corpul. Acum, soțul ei, Tavi Clonda a vorbit despre problemele de sănătate cu care aceasta se confruntă.

Tavi Clonda, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Cristea: „Nu este de joacă”

Gabriela Cristea a ajuns la spital în urmă cu câteva zile unde s-a footgrafiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Vedeta nu a oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, iar Simona Gherghe i-a luat locul la ”Mireasa-Capriciile Iubirii”. Tavi Clonda a povestit că aceasta are o infecție la rinichi și s-a simțit foarte rău, motiv pentru care a decis să meargă la spital să-și tratament. În prezent, artistul a declarat că soția sa este bine, dar trebuie să ia un tratament.

”Este bine, urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni’, a declarat Tavi Clonda pentru ego.ro.

Tavi Clonda a mărturisit că în continuare soția lui se simte slăbită și trebuie să se întoarcă la spital să mai facă perfuzii. Vedeta a refuzat să fie internată în spital și le-a spus medicilor că vrea să se întoarcă acasă, la fetițele ei. „Și astăzi o să mai facă (n.r. perfuzii), tot se simte slăbită. Ieri nu a fost la emisiune, astăzi trebuie să meargă, astfel că este necesar să se pună pe picioare pentru că nu este la capacitatea la care trebuie. A stat vreo 3-4 ore acolo (n.r. în clinică), iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”, a mai zis el.

Gabriela Cristea la spital

Ce simptome a avut Gabriela Cristea

Tavi Clonda a povestit că Gabriela Cristea nu s-a simtit foarte bine în urmă cu câteva zile, aceasta având multe frisoare, a făcut febră și nu mai reușea să doarme. Cei doi au chemat salvarea, dar și-au dat seama că așteaptă prea mult așa că au decis să meargă ei la spital. Prezentatoarea Tv a primit tratamentul corespunzător din partea medicilor, iar acum se simte bine.

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. Am aflat ce se întâmplă și a primit tratament, acum este mult mai bine”, a mai zis Tavi Clonda pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: