Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda nu s-a mai putut abține! I-a spus totul în față Gabrielei Cristea: ”Să slăbească!”

Tavi Clonda nu s-a mai putut abține! I-a spus totul în față Gabrielei Cristea: ”Să slăbească!”

Tavi Clonda nu s-a mai putut abține! I-a spus totul în față Gabrielei Cristea: ”Să slăbească!”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Lasă mai mereu impresia că totul este roz între ei, dar se pare că mai au și mici neînțelegeri. Cei doi au avut o discuție aprinsă pe seama kilogramelor în plus, ceea ce a scos-o din minți pe celebra prezentatoare TV.

Tavi Clonda i-a recunoscut Gabrielei Cristea că trebuie să slăbească

Gabriela Cristea a avut mereu probleme cu greutate și a fost complexată de acest aspect. Chiar dacă a slăbit considerabil după ce a devenit mamă, tot nu reușește să ajungă la silueta la care visează de atâta timp. Din acest motiv, ține tot felul de diete, dar se pare că ele nu prea mai dau rezultate.

Soțul ei o susține în tot ce face și este de acord cu încercarea ei de a ajunge la o formă de invidiat. Alege să fie sincer cu soția lui și i-a sugerat și el să mai dea jos câteva kilograme, dar asta nu pentru că nu o mai place așa, ci pentru că vrea să o vadă fericită. artistul  precizat că iubirea lor nu depinde de aspectul fizic, dar își dorește să-și vadă soția mândră de felul în care arată.

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit. După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă. Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează. Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport’, a spus Tavi Clonda pentru PlayTech.

Secretul căsniciei perfecte, dezvăluit de Tavi Clonda

Chiar dacă mai au și mici certuri, Tavi și Gabriela Cristea se iubesc și știu că vor rămâne împreună până la sfârșitul vieții, pentru că au reușit să clădească o relație puternică. Nu neagă că ajung, uneori, la contraziceri și au mai avut și certuri serioase, dar niciunul dintre ei nu ține supărarea și găsesc imediat o modalitate de a se împăca.

„E frumos când o relație durează, mai ales în timpurile acestea destul de dubioase. Simți că realizezi ceva constant și de lungă durată. Pentru a ajunge la performanță, în orice, e nevoie de răbdare și de consecvență. Discuții au mai fost, vreo două-trei, mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața’, a cotinuat Tavi Clonda pentru aceeași sursă.

Tavi crede că răbdarea și consecvența sunt secretele unui mariaj de succes. În plus, nu se neglijează niciodată și țin cont de faptul că mai au nevoie de momente în doi și excursii în care să petreacă timp singuri, doar pentru ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: