Redactia.ro
Home » Știri » Taxă pentru gheața din pahar. Un turist din Mamaia a plătit cu 30% în plus FOTO

Taxă pentru gheața din pahar. Un turist din Mamaia a plătit cu 30% în plus FOTO

GALERIE FOTO (2)

Un turist din Mamaia a fost taxat, pe nota de plată, pentru gheața din pahar. Nota de plată a devenit virașă pe internet. Iată detaliile!

Taxă pentru gheața din pahar

Internauții au rămas șocați, atunci când pe rețelele sociale au apărut fotografii cu bonuri fiscale de la un bar din Mamaia care a perceput comision la nota de plată inclusiv pentru gheața din pahar. Întâmplarea s-a petrecut chiar la finalul săptămânii trecute. De atunci turiștii iau în considerare și acest aspect.

Un turist a comandat o băutură carbogazoasă și a plătit pentru o sticlă de 0.5 l suma de 10 lei. Ceea ce a șocat întreg internetul, este faptul că prețul pentru gheața din pahar a fost de 30% din prețul băuturii, adică 3 lei pentru 200 de grame de gheață, ceea ce a dus la multe reacții negative.

Sursa foto: Facebook

Cât costă să mânânci în stațiunea Mamaia

Stațiunea Mamaia nu este ieftină deloc, însă este încă cea mai căutată stațiune de vacanță din România:

„Micul dejun în Mamaia poate varia, în ceea ce privește prețul, între 35-65 lei, în funcție de localul la care alegi să savurezi prima masă a zilei.

Pentru două feluri de mâncare + o băutură răcoritoare la prânz, poți scoate din buzunar, peste 100 de lei. Dacă mai vrei să savurezi și o gustare pe parcursul zilei, îți mai golești portofelul de cel puțin 25-40 de lei. Cina nu este nici ea ieftină, căci prețul poate ajunge, de asemenea, tot la 100 de lei. Practic, pentru 3 mese pe zi în stațiunea Mamaia, plus gustări, scoți din buzunar între 300-350 de lei”, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: