Redactia.ro
Home » Stil de viață » Taylor Swift a lansat un album nou înregistrat în izolare și i-a invitat pe fanii români să îl asculte

Taylor Swift a lansat un album nou înregistrat în izolare și i-a invitat pe fanii români să îl asculte

GALERIE FOTO (2) taylor swift

Astăzi, Taylor Swift și-a surprins fanii anunțând pe o rețea de social media lansarea celui de-al optulea ei album. Folklore marcheză o trecere a artistei spre rock-ul alternativ și indie-folk, având un stil mai relaxat și boem decât melodiile pop lansate precedent.

O lansare neobișnuită

Pentru prima dată, Taylor Swift nu a mai promovat îndelung albumul înainte de lansare, optând să îl anunțe pe Twitter cu doar 16 ore înainte de a fi disponibil pe platforme ca Spotify sau YouTube. „Cardigan” a fost lansată ca single, fiind acompaniată de un videoclip regizat de Swift.

„Anul trecut m-aș fi gândit mult timp la momentul perfect în care ar trebui să lansez melodiile”, a scris cântăreața în mesajul de pe Twitter. „Dar vremurile în care trăim îmi amintesc că nimic nu e garantat. Ceva îmi spune că dacă faci ceva ce îți place, ar trebui să îl faci imediat auzit”.

Colaboratorul ei obișnuit, Jack Antonoff, a ajutat din nou la crearea albumului, însă principalul partener de lucru pentru Folklore a fost Aaron Dessner. Dessner face parte din trupa rock americană The National și a scris împreună cu Taylor 11 din cele 16 melodii de pe albumul ei nou.

O invitație la introspecție

Folklore nu seamănă cu niciun alt album al cântăreței. Ritmurile liniștitoare ar putea aminti de era country prin care Swift a trecut la începutul carierei, însă există o complexitate mult mai puternică în versuri care arată evoluția lui Taylor. Primele melodii mențin o aură pop, însă au o bază mai naturală, mai puțin stilizată sau dominantă decât hituri ca „Look What You Made Me Do”.

În izolare au fost lansate mai multe melodii decât ne-am fi așteptat. The 1975, de exemplu, au lansat câte o melodie aproape în fiecare zi de la începutul pandemiei. Însă Taylor Swift a reușit să surprindă aerul nostalgic și regretele unei vacanțe de vară care ar fi trebuit să se desfășoare într-un mod cu totul diferit.

Nimeni nu o putea ajuta mai bine pe Taylor Swift să scrie acest album decât un membru al The National, grupul de experți în ceea ce privește melodiile rock cu versuri profunde. Vara stranie cu arest la domiciliu se va încheia în curând, însă Folklore va dăinui mult timp de acum. Taylor Swift s-a maturizat și a lansat un album deosebit.

Taylor Swift a postat un mesaj în română pe Facebook

În seara aceasta, cântăreața a postat imaginea de pe albumul ei alături de mesajul „Romania! Asculta aici folklore” alături de un link spre toate platformele unde melodiile sunt disponibile.

TaylorFB

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini