Redactia.ro
Home » Monden » Țeapa unei tinere care își cumpărase bilet la concertul Deliei în SUA: „Dezgustător”

Țeapa unei tinere care își cumpărase bilet la concertul Deliei în SUA: „Dezgustător”

Delia este una dintre cele mai  cunoscute artiste din România care se bucură de un succes miraculos pe plan muzical. Are concerte peste tot în lume unde românii ar da oricât să o vadă cântând. La sfârșitul lunii Martie, vedeta a avut de susținut un concert în SUA, dar problemele de sănătate nu au întârziat să apară, dându-i planurile peste cap. După ce a dezvăluit tuturor că nu este în cea mai bună formă și că nu mai poate susține acest concert, una dintre fanele acesteia a răbufnit pe internet. Aceasta a ajuns la concert și a găsit ușile închise.

Delia ar fi trebuit să susțină un turneu artistic în Miami, la sfârșitul lunii Martie, unde biletele au fost sold out. Deși fanii artistei si-au cumpărat tichete să o vadă pe frumoasa cântăreață, aceștia au avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Cei care trebuiau să fie prezenți au găsit ușile închise, unde pe un afiș mare scria: „Concertul din seara aceasta a fost anulat. Ne cerem scuze pentru inconveniență”. 

„Sunteți de toată jena …unii oameni își iau liber de la serviciu, alții vin de la distanță”

„Ajungi în fața ușii închise !!! Disgusting (n.r Dezgustător) !!! Inclusiv în USA funcționați tot pe sistem românesc. Mă refer strict la organizarea dumnealor, care nici măcar nu au avut bunul simț să anunțe din timp nu de alta, dar puteam să merg în Bahamas, la munte, sî merg la Spa și nu să stau weekend-ul acasă. să ajung duminica la un concert fantomă, care nu există …HALLOOOOO Organizarea …sunteți de toată jena …unii oameni își iau liber de la serviciu, alții vin de la distanță”, comentează tânăra supărată.

„A fost sold out tot!!! Lumea venea și se uitau la o ușă încuiată și nimeni să dea nicio explicație pentru că nu era nimeni, doar un bilet pe ușă. Nici măcar un email. Nu că nu s-a vândut…s-a vândut TOT”, a mai adăugat aceasta.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Delia înaintea concertului

Delia le-a mărturisit tuturor că nu se simte prea bine și din acest motiv s-a aprovizionat cu o multe pastile crezând că are probleme cu tensiunea.  Artista a declarat că aceste stări au apărut de când a ajuns în America.

„De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute. Sunt bine, nu vă faceți griji. (…) Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală.

Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg”, spunea Delia, pe internet.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: