Redactia.ro
Home » Monden » Telenovela Bianca Drăgușanu – Alex Bodi continuă. Cum au fost surprinși

Telenovela Bianca Drăgușanu – Alex Bodi continuă. Cum au fost surprinși

GALERIE FOTO (4) Bianca Drăgușanu - Alex Bodi

Telenovela Bianca Drăgușanu – Alex Bodi continuă. La doar câteva zile de la anunțul divorțului, cei doi continuă să facă vâlvă în showbizul românesc cu relația lor controversată. Cum au fost surprinși cei doi?

Bianca Drăgușanu – Alex Bodi, violență în plină stradă

Ieri, paparazzi kfetele.ro au surprins o nouă scenă violentă între cei doi. În imaginile surprinse, Bianca apare urcându-se pe mașină pentru a scăpa de Bodi. Culmea nu este, însă, că cei doi au ajuns din nou la violență, ci că cei doi făceau front comun la doar câteva ore distanță.

În aceeași zi, dar pe înserat, Bianca s-a prezentat alături de soțul ei a o petrecere din Capitală pentru a ridica un premiu pentru afacerea ei. Acolo, cei doi au acordat un interviu în care au spus că nu mai vor să vorbească despre viața lor amoroasă, și implicit despre divorț. S-au mulțumit, însă, să anunțe că relația lor e ok și că muncesc ca mariajul lor să fie unul fericit. „Mi-a demonstrat că nu poate sta fără mine!”, a declarat, triumfală, Bianca.

A doua zi, cei doi soți au luat masa împreună

În ciuda declarațiilor de cu o seară în urmă, a doua zi soții Drăgușanu-Bodi au demonstrat că relația lor e încă în corzi. Cei doi au ieșit în oraș pentru a lua masa împreună, însă la despărțire cei doi s-au sărutat pe obraz. Semn că lucrurile nu sunt tocmai OK între ei.

În filmarea realizată de Cancan.ro se poate observa cum Bianca este destul de distantă față de soțul ei, în timp ce Bodi încearcă să-i intre în grații. Să fie divorțul încă în cărți?

Citește și Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Când semnează actele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: