Redactia.ro
Home » Sport » Tensiuni mari la România U21. Daniel Pancu a sărit la gâtul arbitrului

Tensiuni mari la România U21. Daniel Pancu a sărit la gâtul arbitrului

GALERIE FOTO (3) Poli Iasi, Chindia, Daniel Pancu, Emil Sandoi

În timpul meciului de calificare la EURO 2025 dintre România U21 și Elveția U21, selecționerul Daniel Pancu a cedat nervos în minutul 28, după o decizie controversată a arbitrului. Luca Jazquez, un jucător elvețian, a avut o intrare dură asupra lui Louis Munteanu, însă arbitrul Marc Nagtegaal i-a arătat doar cartonaș galben, fapt ce l-a scos din sărite pe Pancu. Acesta a pătruns pe teren, cerând explicații vehemente, fiind ținut cu greu de jucători. Ulterior, Pancu a fost eliminat și trimis în lojă, de unde a continuat să urmărească meciul.

Pancu, un moment de tensiune în teren

Incidentul s-a petrecut în minutul 28 al meciului, când România conducea deja cu 1-0 în urma unui gol marcat de Ianis Stoica. Faza controversată, în care Luca Jazquez a comis o intrare dură, a fost sancționată doar cu un cartonaș galben, decizie considerată prea blândă de selecționer. Reacția furioasă a lui Daniel Pancu a culminat cu pătrunderea sa pe teren, unde a confruntat arbitrul olandez, cerând explicații. Deși Pancu a fost reținut de proprii jucători, acesta a continuat să gesticuleze și să protesteze vehement.

Eliminarea lui Pancu și reacțiile din tribună

După conflict, arbitrul a decis să-i acorde lui Daniel Pancu cartonașul roșu, eliminându-l din meci. Antrenorul a fost trimis în lojă, de unde a urmărit restul meciului. În mod surprinzător, după această eliminare, echipa României a continuat să joace excelent, reușind să înscrie din nou prin același Ianis Stoica, ducând scorul la 2-0. Acest moment a adus un val de susținere din partea publicului, care l-a încurajat pe Pancu de la distanță.

Impactul eliminării asupra echipei

Chiar dacă momentul de tensiune părea să afecteze echipa, România U21 a gestionat bine presiunea, continuând să domine jocul. Cu toate acestea, eliminarea lui Pancu ridică semne de întrebare asupra reacțiilor de pe margine în meciurile viitoare. După meci, Pancu a declarat că regretă gestul său, considerându-l „incalificabil”. Această eliminare a selecționerului vine într-un moment în care echipa României U21 își joacă șansele pentru calificarea la EURO 2025, un obiectiv major pentru fotbalul românesc.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: