Redactia.ro
Home » Monden » Tentativa de asasinare a Reginei Elisabeta a II-a. Un tânăr cu o arbaletă a pătruns în Castelul Windsor

Tentativa de asasinare a Reginei Elisabeta a II-a. Un tânăr cu o arbaletă a pătruns în Castelul Windsor

Tentativa de asasinare a Reginei Elisabeta a II-a

Tentativă de asasinare a Reginei Elisabeta a II-a.Un tânăr de 19 ani din Southampton, a încercat să intre înarmat în Castelul Windsor, unde regina Elisabeta sărbătorește Crăciunul. Suspectul a fost reținut în temeiul Legii privind sănătatea mintală.

Tentativă de asasinare a Reginei Elisabeta a II-a. Un tânăr cu o arbaletă a pătruns în Castelul Windsor

Tentativă de asasinare a Reginei Elisabeta a II-a. Un tânăr de 19 ani din Southampton a fost oprit la scurt timp după ce a intrat pe terenul castelului în dimineața de Crăciun și nu a pătruns în nicio clădire. Jaswant Singh Chail, cunoscut drept Jas, în vârstă de 19 ani a încercat să o asasineze pe Regina Elisabeta a II-a. „Bărbatul a fost arestat și a fost supus unei evaluări de sănătate mintală, de atunci a fost reținut în temeiul Legii privind sănătatea mintală și rămâne în grija cadrelor medicale. În urma percheziției, a fost recuperată o arbaletă„, a spus poliția.

Suspectul a folosit o frânghie pentru a escalada un grad metalic. În urmă cu 24 de ore înainte să fie reținut, tânărul a postat un clip în care a spus să o va ucide pe Regina Elisabeta. Acesta se afla la 50 de metri de dormitorul reginei când a fost prins. Încălcările securității regale sunt rare, iar cea mai gravă din timpul suveranei s-a întâmplat în 1982, când un intrus s-a cățărat pe un perete pentru a intra în Palatul Buckingham, casa reginei din Londra.

Ce spun colegii adolescentului care a încercat să o asasineze pe Regina Elisabeta

Prietenii lui Jaswant Singh Chail, au povestit că adolescentul era o persoană introvertită, iar sora geamănă era singura cu care vorbea. Jas avea note bune la liceu și studia relații internaționale. “Părea normal când era mic, nimic ieşit din comun. A fost un incident, s-a luat la bătaie cu cineva, dar asta când avea 13 ani”, au mai spus prietenii lui Jas, conform dailymail.co.uk.

Și vecinii tânărului s-au declarat șocați de fapta tânărului. Jas le-ar fi trimis prietenilor un clip video în care le spunea că o să o ucidă pe Regina Elisabeta.«Îmi pare rău. Îmi pare rău pentru ce am făcut și ce voi face. Voi încerca să o asasinez pe Regina Elisabeta. Aceasta este răzbunare pentru cei care au murit în masacrul din Jallianwala Bagh din 1919. Este și răzbunare pentru cei care au fost uciși, umiliți și discriminați din cauza rasei lor. Sunt sikh indian, sith.», a spus adolescentul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: