Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Ce dorință are vedeta și cum se răsfață

Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Ce dorință are vedeta și cum se răsfață

Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Ce dorință are vedeta și cum se răsfață

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România, sărbătorește astăzi împlinirea a 55 de ani. Aceasta se răsfețe alături de fiica ei. Iată ce își dorește vedeta de ziua ei!

Teo Trandafir a împlinit 55 de ani

Teo Trandafir poate fi considerată o femeie împlinită din toate punctele de vedere. În plus, are alături o fiică, Maia, care i-a adus o bucurie imensă în viață. La aniversarea celor 55 de ani, vedeta și-a propus să se răsfețe. Ea și fiica sa își satisfac toate poftele în această zi specială și nu se preocupă de nimic altceva.

Teo Trandafir susține că are o slăbiciune pentru tortul de mousse de ciocolată și cel mai probabil va avea parte de el astăzi. Vedeta afirmă că a învățat să consume cantități mici de mâncare, asemeni fiicei ei, Maia:

Cu siguranță, mousse de ciocolată, pentru că este tortul meu preferat și știu și de unde să îl iau. De obicei nu sunt pasionată de dulciuri, dar în momentul în care este ceva ce m-ar tenta, nu mă dau înapoi, mai ales că toți colegii mei îmi știu gusturile și îmi pun deoparte o bucățică mică.

Le prefer pe cele cumpărate pentru că sunt mai elaborate. Eu mănânc cantități mici și nu am cum să fac în casă o tavă cu dulciuri care nu se vor mânca niciodată, mai ales că nici Maia nu este mare amatoare de dulciuri.”, a spus Teo Trandafir, potrivit playtech.ro.

Ce își dorește Teo Trandafir de ziua ei

În ceea ce privește dorințele sale pentru aniversarea de 55 de ani, Teo Trandafir se declară o persoană împlinită. Ea se bucură de această zi cât de mult poate, dar nu are nicio așteptare de la nimeni și nimic.

„Îmi doresc să ne bucurăm de ziua asta care este o zi ca oricare altă. Nu mi-am dorit niciodată nimic anume”, a mai completat ea.

Teo Trandafir, despre frumoasa relație cu fiica ei

Teo Trandafir și-a deschis sufletul, în urmă cu ceva timp, vorbind deschis despre frumoasa relație cu fiica ei, Maia, ajunsă acum la 18 ani. Vedeta susține că rareori a avut insecurității și că relația lor este cu totul specială:

„Este (nr. Maia) un om cu adevărat admirabil. Orice greșeli am fi făcut oricare dintre noi, pentru că suntem conștiente și una, și cealaltă că nimeni nu este perfect, ne-am rugat una pe cealaltă să prezentăm un argument. Întotdeauna argumentele ei au fost valide, ale mele, poate nu întotdeauna.

Este un om demn de respect, pe care îl iubesc necondiționat, un om pe care îmi doresc să îl am lângă mine toată viața, deși știu foarte bine că nu e natural să fie așa. Dacă ar fi să mă întrebe cineva ce îmi doresc cel mai mult, acel lucru ar fi să stea la mine în brațe toată viața, dar ar fi egoist.

Sigur că există insecurități. Toate mamele au senzația că sunt cele mai rele mame din lume, că toate celelalte mame pot face lucruri, și ele nu. Toate credem că nu facem suficient pentru copilul nostru, că nu dedicăm suficient timp. Și eu am trecut prin toate aceste stări, am avut însă norocul să citesc, când Maia era foarte, foarte mică, un interviu al unei mari gimnaste care tocmai născuse și spunea: „M-am săturat să spun că sunt cea mai rea mamă din lume. Sunt convinsă că nu e așa!. Și m-am mai calmat. Dacă este o mamă care nu are temeri, aș vrea să o cunosc, o voi pune pe un piedestal, îmi voi lua notițe, le voi învăța pe dinafară și o să vi le recit.”, a spus prezentatoarea TV, pentru VIVA.

Ce părere are despre un posibil iubit 

Teo Trandafir susține că ea și fiica ei au o relație deschisă și își spun totul:

„Noi ne spunem una alteia totul. Nu îmi cere sfaturi, pentru că, povestindu-mi ce trăiește, ce simte, pot să intervin pe parcursul narațiunii și să îi spun ce cred, să îi cer mai multe detalii”, a povestit aceasta pentru sursa menționată.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: