Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, despre situația Anei Morodan. Opinia ei tranșantă: „Mulțumesc frumos!”

Teo Trandafir, despre situația Anei Morodan. Opinia ei tranșantă: „Mulțumesc frumos!”

Teo Trandafir, despre situația Anei Morodan. Opinia ei tranșantă: „Mulțumesc frumos!”

Teo Trandafir a vorbit despre situația Anei Morodan. Iată ce a spus jurnalista de televiziune despre cazul „Contesei digitale”, care a împărțit internetul în două tabere.

Teo Trandafir, despre situația Anei Morodan. Opinia ei e tranșantă: „Mulțumesc frumos!”

Teo Trandafir a dezbătut și ea cazul Anei Morodan cu jurnalistul Alex Dobreanu în emisiunea pe care aceasta o moderează. Scurt și la obiect, tranșant, din perspectivă obiectivă, jurnalista TV și-a exprimat părerea.

„Hai să pun o întrebare, ca să fim obiectivi! Este legal să consumi alcool și să urci la volan? Bun! Este legal să iei substanțe și să urci la volan? În condițiile în care știai că pe prescripție, dacă există prescripție, scrie că afectează conducerea de autovehicule și așa? E legal? Mulțumesc frumos!”, a spus Teo Trandafir.

Ce este benzodiazepina, substanța cu care a fost depistată Ana Morodan. Ce se întâmplă dacă sunt luate în doze mari

Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor în trafic, apoi a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ea a spus că luase medicamente pentru somn pentru că are insomnii.

„Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a spus Ana Morodan.

Surse din Poliţie confirmă pentru Observator că singura substanţă la care a ieşit pozitivă este benzodiazepină, prezentă în antidrepresive.

Benzodiazepinele sunt medicamente cu efect tranchilizant mediu sau minor. Acestea sunt cunoscute si sub numele de diazepam (Valium, Diazemuls), lorazepam (Ativan), clonazepam (Klonopin, Catapres, Dixarit), alprazolam (Xanax). Folosite în mod excesiv, benzodiazepinele pot deveni droguri, deoarece au acelasi efect ca acestea și au înalt potențial adictiv, potrivit castlecraig.ro.

Prin urmare, administrate în doze corecte, benzodiazepinele reduc anxietatea si insomnia, însă în doze mari pot avea efecte secundare nedorite. Folosite pe termen lung, benzodiazepinele pot creste riscul aparitiei unor forme de demență, leziuni cerebrale și pot favoriza apariția unor tipuri de cancer sau chiar cauza moartea prematură, conform sursei menționate mai sus. Continuare o puteți găsi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: