Redactia.ro
Home » Știri » Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier! Cum se simte prezentatoarea TV

Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier! Cum se simte prezentatoarea TV

GALERIE FOTO (4) Prezentatoare Tv a facut accident

Prezentatoarea Tv, Teo Trandafir a fost implicată joi după-amiaza,  într-un accident rutier, în timp ce se îndrepta către casă. În urma impactului, atât prezentatoarea tv cât și celălalt șofer au scăpat fără nicio zgârietură.

Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier  în Capitală

Prezentatoarea Tv de la Kanald D, Teo Trandafir a tras o speriatură puternică, joi după amiază, după ce un șofer a intrat puternic în mașina ei.

Vedeta se îndrepta către casă, după ce și-a încheiat emisiunea tv, Teo Show, în timp ce a avut parte de un moment neplăcut.

Conform Huff.ro, accidentul ar fi avut loc în jurul orei 18.00, iar mașina în care Teo se afla ar fi fost lovită în plin de un șofer. Din fericire, nici prezentatoarea Tv și nici celălalt șofer nu au suferit leziuni, însă, mașina vedetei a fost puternic avariată.

Potrivit autorităților, vinovat de producerea accidentului este șoferul care a intrat brutal în autoturismul vedetei de la Kanal D.

În momentul accidentului, deși deține carnet de conducere de mulți ani, Teo Virginia Trandafir nu se afla la volanul mașinii, deoarece nu îi place să conducă mașina.

Teo stă întotdeauna pe bancheta din spate în partea stângă, iar de cele mai multe ori, vedeta preferă să călătorească cu avionul.

Fiica lui Teo Trandafir s-a transformat într-o adolescentă foarte frumoasă

Maia Trandafir, de 16 ani a devenit o adolescentă frumoasă și extrem de discretă. Teo Trandafir are o relație specială cu fiica sa, cu care petrece mult timp împreună.

Recent, prezentatoarea Tv a publicat o imagine cu fiica sa, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Poza asta am făcut-o din dorinţa de a-i arăta Maiei câtă frumuseţe văd eu, în fiecare zi a vieţii mele. Prietena, profa de coolness şi confidenta”, a fost descrierea lui Teo Trandafir.

Maia a fost adoptată de Teo Trandafir, lucru pe care vedeta nu l-a ascuns niciodată, dar se pare că acest lucru a fost și este cel mai frumos lucru pe care viața i l-a dăruit.

Sunt convinsa ca alegerile Maiei vor fi cele corecte. Sunt convinsa ca o sa-mi placa foarte mult baiatul pe care o sa-l aduca acasa. Deocamdata, Maia are alte prioritati, dar va veni si ziua aceea”, a spus prezentatoarea TV.

Pe 2 iunie, vedeta Kanald va împlini vârsta de 52 de ani. Teo a anunțat că își va sărbători ziua în platoul emisiunii Teo Show, care va avea loc la ora 15.00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: