Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » TEST: Găsește erorile din imagine. Tu ai reușit să le observi pe toate?

TEST: Găsește erorile din imagine. Tu ai reușit să le observi pe toate?

GALERIE FOTO (2)

Uneori ne uităm la o imagine și ceva ne atrage imediat atenția, deoarece nu este în locul unde ar trebui să fie. Alteori simțim că ceva nu este în regulă, dar nu înțelegem exact ce este și așa că trebuie să privim mai atent. Apoi observăm detalii pe care nu le-am văzut până acum și găsim din ce în ce mai multe inconsecvențe. Bine, acest lucru nu se întâmplă de obicei în viața de zi cu zi, dar se întâmplă în testul nostru cu erori ciudate, care sunt greu de detectat.

Rezolvarea puzzle-urilor vizuale este un exercițiu excelent pe care îl poți folosi pentru a împiedica repetarea acestui tip de situații. Antrenarea minții pentru a vedea fiecare mic detaliu este o modalitate distractivă de a îmbunătăți această abilitate în viața de zi cu zi.

Noi vrem să te ajutăm să îți menții mintea tânără și agilă, așa că am adus un nou tip de test. În imagine există cinci erori,  aspecte/lucruri care nu își au locul în imagine. Tu cât de repede ai reușit să le găsești?
Tot ce trebuie să faci este să te uiti cu atenție la imagine și să găsești intrușii.Dacă nu ai mai rezolvat teste de acest gen este posibil să ți se pară dificil. Secretul este să te concentrezi și să privești cu atenție fiecare colț al imaginii.

Dacă nici acum nu ai reușit să găsești greșelile din imagine, atunci dă scroll în josul paginii și vei găsi rezolvarea misterului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto:brightside.me

Ce înseamnă IQ?

IQ, prescurtarea de la coeficientul de inteligență, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Pe scurt, se presupune că se măsoară cât de bine cineva poate folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit și cât de repede.

Fiecare student poate învăța, oricât de inteligent ar fi. Dar unii elevi se luptă la școală din cauza unei slăbiciuni într-un domeniu specific al inteligenței. Acești studenți beneficiază adesea de programe de educație specială. Acolo, ei primesc ajutor suplimentar în zonele în care se luptă. Testele IQ pot ajuta profesorii să-și dea seama ce elevi ar beneficia de un astfel de ajutor suplimentar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: