Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » TEST: Găsește lampa fermecată a lui Aladin din imagine. De cât timp ai avut nevoie?

TEST: Găsește lampa fermecată a lui Aladin din imagine. De cât timp ai avut nevoie?

GALERIE FOTO (2)

Există oameni care pot găsi un ac într-un car cu fân, dar există și cei care sunt atât de neatenți încât s-ar putea să nu vadă nici măcar că există fân. Cu toate acestea, exercitându-ne ochii și mintea în timp ce ne uităm la lucruri care ne plac, cum ar fi filmele și emisiunile noastre TV preferate, ne putem antrena puterile de observare în timp ce ne distram în același timp.

Specialiștii în măsurarea IQ-ului au făcut un studiu în care au inclus 50 de persoane pentru a le testa nivelul de IQ bazat pe viteza de reacție a creierului când trebuie să găsească ceva. Din rezultate obținute au aflat că o persoană din 50 a reuşit să găsească lampa în 10 secunde. Acest test este o nouă provocare din partea noastră pentru a vă stimula inteligenţa, atenţia şi vederea.

Deşi pare imposibil să găseşti lampa fermecată a lui Aladin în această fotografie, noi îţi spunem că dacă eşti puţin atent şi ai o privire tenace, nu vei avea nevoie de mai mult de 10 secunde să o poţi găsi. Cu această ocazie îți vei da seama dacă IQ-ul tău este peste medie.

Încearcă să te concentrezi cât mai bine si vei găsi lampa fermecată a lui Aladin ascunsă în imagine.

Dacă nici până acum nu ai găsit răspunsul atunci dă scoll mai jos pentru a vedea unde de afla se afla lampa fermecată a lui Aladin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce înseamnă IQ?

IQ, prescurtarea de la coeficientul de inteligență, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Pe scurt, se presupune că se măsoară cât de bine cineva poate folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit și cât de repede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: