Redactia.ro
Home » Știri » Test psihologic SRI – cum sunt testați spionii la angajare

Test psihologic SRI – cum sunt testați spionii la angajare

GALERIE FOTO (2)

Rezolvă test psihologic SRI și vei afla dacă ești potrivit să te angajezi la această instituție.

Aveți în continuare un este psihologic SRI care vă testează abilitățile pentru a afla dacă sunteți sau nu potrivit pentru a fi spion în cadrul Serviciului Român de informații.

Aveți nevoie de foarte multă atenție, imaginație, perspicacitate și multe altele pe lângă acestea, dar puteți începe prin a rezolva acest test psihologic SRI. În principiu, pentru a obține un rezultat pozitiv în acest caz aveți nevoie de foarte multă atenție.

Test psihologic SRI – ce aveți de făcut

Mai jos veți avea un test psihologic SRI, iar pentru a începe rezolvarea lui, trebuie să apăsați pe butonul pe care scrie Let’s Play.  După ce faceți acest lucru, va apărea prima întrebare, iar pe măsură ce selectați un răspuns, vor apărea și următoarele întrebări.

Pentru a rezolva cât mai bine testul, vă recomandăm să fiți foarte atenți la imaginile care apar și la toate detaliile lor și să încercați să rețineți cât mai multe.

Test psihologic SRI – pe care îl susțin candidații

Acest test pshilogic SRI este inspirat chiar dintr-un test pe care pe site-ul oficial al instituției sunt sfătuiți să îl rezolve cei care își doresc să fie viitori spioni.

Cei care reușesc să răspundă corect la cea mai mare parte a întrebărilor sunt eligibili și au trăsăturile de personalitate relevate de răspunsuri care i-ar putea recomanda pentru o carieră de ofițer operativ de intelligence în SRI.

Astfel, ați putea să vă folosiți abilitățile și cunoștințele în slujba unei organizații discrete și eficiente, care utilizează mijloace puse la dispoziție de lege pentru a proteja și promova interesele de securitate ale României.

Test psihologic SRI – fă mai multe teste

Dacă răspunsurile date sunt corecte, la sfârșitul acestui test psihologic SRI vei avea afișat mesajul prin care ți se spune că ești eligibil pentru a candida pentru un loc de muncă la SRI.

Pentru a face mai multe teste poți vedea site-ul oficial al SRI, unde găsești mai multe informații despre cum poți să te angajezi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini