Redactia.ro
Home » Știri » Testul care depistează coronavirusul în 12 minute. Oricine îl va putea cumpăra

Testul care depistează coronavirusul în 12 minute. Oricine îl va putea cumpăra

Testul care depistează coronavirusul în 12 minute

A fost descoperit un test care depistează coronavirusul în numai 12 minute. Mai multe farmacii din Marea Britanie urmează să vândă în următoarea perioadă, un test rapid pentru descoperirea coronavirusului. Potrivit specialiștilor, rezultatele vor apărea în 12 minute.

Testul care depistează coronavirusul în 12 minute. Oricine îl va putea cumpăra

Conform Știrile Protv, un lanț de farmacii din Marea Britanie vor introduce la vânzare, un test care depistează în numai 12 minute coronavirusul. Farmaciile Boots au declarat că testul va putea fi cumpărat în următoarele două săptămâni, iar cei care îl vor cumpăra vor putea afla rezultatul în aceeași zi.

Potrivit reprezentanților farmaciilor, acest serviciu de testare este oferit de o companie privată destinat persoanelor care nu prezintă simptome, dar care vor să știe dacă au contactat virusul sau nu. De asemenea, acesta test este recomandat pentru persoanele care vor să meargă în vizită la rude și vor să se asigure că nu au luat virusul.

Cât va costa testul pentru depistarea coronavirusului?

Testul pentru depistarea coronavirusului va costa 120 de lire, nu va putea fi folosit pentru a dovedi companiilor aeriene că o persoană nu este infectată, motiv pentru care firmele de transport aerian solicită un document din partea unui laborator omologat.

Farmaciile Boots a deschis un program de testare disponibil din interiorul magazinelor sale, care oferă rezultatul două zile. ″Sperăm ca prin oferirea acestor opţiuni de testare în magazinele din comunităţile locale, Boots poate contribui la micşorarea presiunii cu care se confruntă NHS şi guvernul prin oferirea unui acces suplimentar la teste şi garanţii esenţiale pentru cetăţenii din Regatul Unit″⁣, a declarat managerul Boots, Seb James.

Specialiștii au criticat guvernul britanic pentru că au folosit un număr mic de teste pentru depistarea coronavirusului, având în vedere că există 67 de milioane de locuitori. Marea Britanie are cel mai mare număr de decese din cauza coronavirusului, de aproape 45.000.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: