Redactia.ro
Home » TV » Thalia a împlinit 50 de ani! Incredibil cum arată acum Regina Telenovelelor

Thalia a împlinit 50 de ani! Incredibil cum arată acum Regina Telenovelelor

GALERIE FOTO (2)

Thalia a reușit să șocheze lumea întreagă! Regina Telenovelelor, îndrăgită de milioane de români pentru rolurile sale din anii 2000, a împlinit 50 de ani, însă vârsta nu se vede deloc! Cum arată acum celebra artistă!

Pe Thalia toți românii o știu pentru rolurile sale de Marimar sau Sărmana Maria, dar și pentru muzica ei. Frumusețea răpitoare a artistei din Mexic i-a cucerit pe telespectatorii anilor 2000. Mulți dintre ei știau tot despre preferata lor, așa că și-au amintit și de ziua artistei. Însă toți au rămas extrem de surprinși de modul în care arată acum celebra artistă!

Thalia, la 50 de ani. Incredibil cum arată acum celebra artistă

Pe 26 august 2021, artista Thalia tocmai ce a schimbat prefixul! Așa se face că și-a surprins fanii cu o poză prin care le-a mulțumit tuturor pentru urări! Însă, ce a fost uimitor este că artista arată la 50 de ani la fel de bine ca în tinerețe! Pare că Thalia nu își arată deloc vârsta!

Celebra actriţă şi cântăreaţă are aceeaşi siluetă de senzație cu care a făcut ravagii în telenovelele care i-au adus succesul. Mai mult, și chipul ei a rămas luminos și extrem de radiant, cucerind pe oricine cu zâmbetul ei perfect!

“Îmi trăiesc viaţa fără să ţin cont de experienţele neplăcute, ci mai degrabă învăţând din ele”, a scris Thalia chiar de ziua ei, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Thalia (@thalia)

Thalia, la 50 de ani: “Să fi fost la 20 de ani cum sunt acum”

La 50 de ani și într-o formă de invidiat chiar și de orice tinerică, Thalia este căsătorită din 2000 cu producătorul Tommy Mottola, în vârstă de 72 de ani, şi este mama a doi copii – Sabrina, în vârstă de 13, şi Alejandro, în vârstă de 9 ani!

În ultimele poze postate de artistă, aceasta s-a arătat în toată splendoarea la piscină, etalând un trup “mai mult ca perfect”.

”Sunt în cea mai bună formă a mea! Ce bine era să fi fost la 20 de ani cum sunt acum, la 50. Mă simt completă şi liberă”, a mărturisit Thalia într-un interviu acordat de curând pentru publicaţia „Caras”.

„Fără o relatare a valorii sociale sau economice a oamenilor, ci mai degrabă a sentimentului de pace, bucurie şi afecţiune pe care îl simt când sunt alături de ei. Indiferent de vârstă sau greutate, deoarece corpul meu nu este altceva decât vehiculul pe care îl conduce sufletul meu, astfel încât să se poată dezvolta pe acest plan.

Fără a ţine cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece atunci când le simţi sau le primeşti şi te agăţi de ele, îţi scurţi calitatea vieţii. Fără să socotesc vremurile în care am căzut, ci mai degrabă din cele pe care le-am înviat. Mulţumesc lui Dumnezeu! Mulţumesc mamei şi tatălui meu pentru că au fost canalul care m-a adus aici – şi pentru toată dragostea lor şi atâtea baloane şi prăjituri din copilăria mea. Mulţumesc familiei şi prietenilor mei pentru dragostea şi compania lor”, a fost mesajul ei pentru fanii internauţi.

Întrebată care este secretul trupului perfect, Thalia, care a început să practice yoga şi Pilates, a mărturisit că echilibrul interior este cel mai important.

„Scutură-te, mişcă-te, întoarce-te, cântă şi zâmbeşte, că viaţa este ceea ce se întâmplă chiar în acest moment. Bucură-te de toate cu fericire şi recunoştinţă”, scria ea în urmă cu câteva luni pe contul ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: