Redactia.ro
Home » TV » „The Crown”: Elizabeth Debicki va juca rolul Prințesei Diana în ultimele două sezoane

„The Crown”: Elizabeth Debicki va juca rolul Prințesei Diana în ultimele două sezoane

the crown

Chiar dacă sezonul patru nu are încă o dată oficială pentru premiera care ar trebui să aibă loc toamna aceasta, rolul prințesei Diana în sezoanele cinci și șase va fi preluat de Elizabeth Debicki. Netflix a făcut anunțul pe rețelele de socializare, incluzând și un comunicat dat de Elizabeth.

 

“Spiritul Pințesei Diana, cuvintele și acțiunile ei trăiesc în inimile atator oameni. Este privilegiul și onoarea mea să mă alătur acestui serial care m-a captivat încă de la primul episod”, a spus Debicki în legătură cu rolul primit.

Cine este Elizabeth Debicki?

Debicki, în vârsă de 29 de ani, este o actriță australiană cunoscută pentru rolurile din Sweetbitter, The Night Manager și The Great Gatsby. Se aseamănă izbitor cu Diana, de la părul blond la zâmbetul sfios. Înaltă ca Diana, care avea 1.78m înălțime, Elizabeth ne privește de la 1.90m.

Actrița preferă ca în spatele camerelor să aibă o viață foarte privată, motiv pentru care nu sunt cunoscute multe detalii despre familia ei sau relațiile pe care le-a avut. „Pentru mine, există o alegere în subconstient de a mă separa de munca pe care o fac. Îmi place ca oamenii să vadă doar munca. Nu vreau să fie influențați de ceea ce sunt eu. Sunt o persoană privată, cred că actoria e legată de tehnici și nu de mine ca persoană”, spunea Elizabeth în 2017.

Debicki va prelua rolul de la Emma Corrin, care o va juca pe tânăra Diana Spencer în sezonul care trebuie să apară anul acesta.

O actriță versatilă, Elizabeth a câștigat un premiu AACTA pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar în The Great Gatsby. A jucat și într-o piesă de teatru în Sydney alături de Cate Blanchett și Isabelle Huppert. Cu rolul din piesă a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar la Helpmann Awards.

Ce perioade vor acoperi ultimele două sezoane din The Crown?

În vreme ce al patrulea sezon se va concentra pe începutul relației dintre Diana și Charles, următoarele două sezoane în care rolul va fi jucat de Debicki vor fi despre ruptura dintre ei. Elizabeth o va interpreta pe Diana la maturitate, în timul divorțului, până la decesul ei în 1997. Cu siguranță un eveniment important reprezentat în serial va fi criza generată pentru Familia Regală Britanică din acel an.

Ultimele două sezoane ar putea încadra și ultimele zile ale Prințesei Margaret și ale Reginei Mamă, evenimente triste care s-au petrecut la șapte săptămâni distanță în 2002. În aceeași vară a avut loc și Jubileul de Aur al Reginei.

În acestă săptămână, Netflix a anunțat că actorul nominalizat la Oscar din The Two Popes și Game of Thrones, Jonathan Pryce, îi va urma pe Matt Smith și Tobias Menzies în rolul Prințului Philip. Totodată, Imelda Staunton o va înlocui pe Olivia Colman în interpretarea Reginei Elisabeta, în timp ce Lesley Manville va fi Prințesa Margaret.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: