Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose a primit un cadou special din partea mamei lui Anghel Damian după ce a născut: «Să-i poarte noroc»

Theo Rose a primit un cadou special din partea mamei lui Anghel Damian după ce a născut: «Să-i poarte noroc»

GALERIE FOTO (2) theo rose

Theo Rose este fără îndoială una dintre cele mai apreciate artiste din România. Ieri, pe 14 iunie, ea a devenit mama unui băiețel perfect sănătos și voinic, căci micuțul a cântărit 3,8 kilograme la naștere. Vedeta a oferit imediat vestea fanilor, ba chiar a intrat în direct prin videocall în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ocazie cu care a dezvăluit că a primit un cadou cu totul special din partea mamei iubitului său, nimeni altul decât regizorul Anghel Damian.

Ce cadou a primit Theo Rose din partea mamei lui Anghel Damian

Mama lui Anghel Damian i-a oferit vedetei un cadou deosebit pentru micuțul Sasha Ioan. este vorba despre o piatră adusă tocmai din Africa de Sud și despre care se spune că ar avea puteri speciale, având capacitatea de a aduce protecție persoanei care o primește.

„De la mama lui Anghel, de la bunică, am primit o pietricică cadou din Africa de Sud, e prețioasă, ceva care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Au intrat toți plângând (n.r. părinții), el e emoționat (n.r. Anghel Damian), nu îndrăznește să-l ia prea mult în brațe.”, a declarat Theo Rose, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

theo rose
Theo Rose a primit cadou o piatră specială din partea mamei iubitului său

Deși inițial Theo Rose se gândea că va naște natural, acest lucru nu a fost posibil. La ultimul consult, medicii i-au sugerat să nască prin cezariană pentru a nu-și pune sănătatea în pericol. Așadar, în dimineața zilei de 14 iunie artista a devenit mămica unui băiețel care a cântărit 3,800 de grame la naștere și a măsurat 54 de cm. El va purta numele de Sasha Ioan, așa cum a dezvăluit artista.

Numele bebelușului are o semnificație aparte

Numele „Ioan” provine din biblia greacă și înseamnă „Dumnezeu este milostiv”. Este o variantă a numelui biblic „Ioan” sau „Ioan Botezătorul”. În multe culturi, acest nume este considerat un nume sfânt și este asociat cu înțelepciunea și curajul.

În unele culturi creștine, Ioan este considerat un nume de botez și este oferit copiilor pentru a le asigura protecție și binecuvântări. Numele „Sasha” este o variantă a numelui Alexander/Alexandru, care provine din limba greacă antichă și înseamnă „apărător” sau „apărător al oamenilor”. Numele Alexander este foarte popular în multe culturi, inclusiv în Europa, Rusia și America de Nord.

Chiar dacă a fost pregătită pentru acest moment și și-a imaginat de multe ori venirea pe lume a bebelușului său, artista afirmă că a trăit o experiență coplesitoare, care nu poate fi comparată cu nimic altceva în lume. Theo Rose mărturisește că, în sfârșit, a înțeles și ea sentimentul despre care ceilalți părinți vorbeau cu entuziasm. În prezent, atât cântăreața cât și Anghel Damian se pregătesc pentru un nou și minunat capitol din viața lor, însă sunt conștienți și de provocările care vor veni pe parcurs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: