Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, amenințată cu moartea. Artista a primit un mesaj înspăimântător

Theo Rose, amenințată cu moartea. Artista a primit un mesaj înspăimântător

GALERIE FOTO (2) Theo Rose, amenințată cu moartea.

Theo Rose, amenințată cu moartea. Artista a trecut prin momente de groază după ce a primit un mesaj amenințător. Vedeta se afla în mașină când un internaut i-a spus că va muri, motiv pentru care Theo a reacționat imediat.

Theo Rose, amenințată cu moartea. Artista a primit un mesaj înspăimântător

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista a devenit cunoscută după ce a participat la Bravo, ai stil! Celebrities și a ajuns în finală, alături de Alexandra Ungureanu. Vedeta are în prezent o carieră de succes, iar energia și umorul pe care le afișează cu fiecare apariție a sa, i-au adus mulți fani. De asemenea, Theo este extrem de talentată, iar melodiile sale devin hit-uri de succes la scurt timp după ce sunt lansate.

Recent, vedeta a organizat o sesiune de întrebări pe pagina sa de Instagram. Aceasta se afla în mașină, în drum spre Bucovina, acolo unde urma să aibă o cântare, alături de trupa ei. Pentru că se plictisea pe drum a ales să răspundă la mai multe mesaje pe primite. Printre sutele de curiozităti venite din partea fanilor, Theo a primit și un mesaj halucinant. Un internaur i-a transmis că își dorește ca vedeta să facă accident cu mașina și să moară. „Presimt că o să faci accident auto și vei muri în seara asta”, a fost mesajul transmis de către un bărbat, pe InstaStories la Theo Rose.

După ce a primit mesajul de la un băiat pe nume Costin, Theo Rose s-a speriat, dar ulterior i-a transmis un mesaj. Vedeta a fost revoltată de atitudinea internautului. Artista i-a trimis și ea un mesaj de amenințare bărbatului. ”Da, Costine! Dar dacă nu mor, vin după tine că mi-ai scris chestia asta aici? Te bat Costine… Cu cosciugul acela din emoticon îți dau în cap, Costine!

Băi, băiete, toți nebunii… Mi-a stat inima când am citit. Doamne… Vă dați seama că acum panică. Până la Bucovina mă duceți…. Să îmi puneți pampers”, a reacționat cântăreața pe InstaStory.

Theo amenintata cu moartea

Theo Rose, adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești apar destul de des împreună, iar fanii au impresia că cei doi formează un cuplu. Artista și manelistul au vorbit deschis despre relația lor. Artistul susține că între ei nu este nimic amoros, ci relația lor este bazată numai pe plan profesional. Theo a recunoscut că ea și Bogdan au alimentat zvonurile conform cărora ar avea o relație amoroasă, până când și-au dat seama că situația devine serioasă.Theo are o relație cu nepotul lui Nea Marin, iar Bogdan are la rândul lui iubită.

„După prima colaborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă tot timpul împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta, să ne facem probleme în viața noastră personală.Eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu e ajută”, a spus Bogdan.

Theo Rose a mai spus că apropierea de manelist a afectat-o și pe plan personal, dezvăluind că l-a prins pe Alex Leonte în timp ce citea mesajele de fanii ei, care îi cereau să o lase în pace pe artistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: