Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose are o carieră de succes! Câți bani câștigă artista din videoclipurile de pe YouTube

Theo Rose are o carieră de succes! Câți bani câștigă artista din videoclipurile de pe YouTube

Theo Rose este una dintre cele mai ascultate și îndrăgite artiste din România. Talentul său i-a adus un real succes. Î ultimele ore, însă, a devenit și mai urmărită pe rețelele de socializare. Asta, după ce a anunțat oficial că s-a despărțit de nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte. În continuare, artista se bucură de numărul vizualizărilor care cresc de la o oră la alta. Asta nu face decât să-i aducă încasări în plus cântăreței. Câți bani câștigă lunar Theo Rose, vedeta de la Pro TV.

Theo Rose are o carieră de succes! Câți bani câștigă artista din videoclipurile de pe YouTube

Ca de fiecare dată, Theo Rose uimește din nou! După ce s-a aflat, iar cântăreața a confirmat că nu mai are o relație cu Alex Leonte, cei doi au parte de un număr din ce în ce mai mare de urmăritori.

Partenera lui Smiley de la Pro TV câștigă sume uriașe din toate colaborările ei. De exemplu, în funcție de vizualizările pe care le obține pe YouTube la videoclipurile ei, artista poate încasa în jur de 45.657 de lei, potrivit informațiilor transmise de FANATIK.

Cu melodia „Poartă-mă în suflet vara”, artista a făcut ravagii pe YouTube. Melodia interpretată alături de Jean de la Craiova s-a clasat multe săptămâni la rând pe primele locuri în top. Cu nu mai puțin de 20 de milioane de vizualizări, Theo Rose a încasat 178.000 de lei în urma acestei piese.

Nu doar videoclipurile de pe YouTube îi aduc venituri artistei. Theo Rose încasează sume frumoase și pentru concertele și spectacolele la care participă de fiecare dată când are ocazia. De exemplu, un moment de 45 de minute la un eveniment cum ar fi nunta, ajunge la 8.000 de euro, plus TVA. De asemenea, dacă în cadrul evenimentului se dorește o a doua intervenție, tot de 45 de minute, suma poate ajunge la 10.000 de euro, plus TVA.

Theo Rose a avut încasări și în urma colaborării cu cei de la Kanal D, în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Acele încasări au fost investite în ținutele impecabile ale vedetei. Acum, aceasta urmează să primească sume destul de mari în urma colaborării cu Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: