Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose este istorie! Fostul iubit al vedetei are o nouă prietenă. Cine este tânăra care l-a cucerit

Theo Rose este istorie! Fostul iubit al vedetei are o nouă prietenă. Cine este tânăra care l-a cucerit

GALERIE FOTO (2) theo rose si alex leonte

Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi formau un cuplu de cinci ani, iar mulți credeau că vor ajunge la altar. În anul 2022 și-au spus adio și au decis să meargă pe drumuri separate. Iată că timpul vindecă toate rănile, iar fiecare dintre cei doi și-a găsit pe altcineva care să le aducă zâmbetul pe chip. Cine este noua iubită a lui Alex Leonte.

Alex Leonte iubește din nou

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit în anul 2022, după o relație de aproximativ cinci ani. Nu a fost vorba despre infidelitate din partea unuia dintre ei, ci pur și simplu despre conștientizarea faptului că nu se mai iubeau și nu aveau planuri similare de viitor. Theo Rose și-a găsit liniștea și fericirea în brațele regizorului Anghel Damian și în scurt timp va deveni mamă pentru prima dată.

Situația nu arată rău deloc nici pentru Alex Leonte care are o nouă iubită. Este vorba despre o tânără pe nume Manuela Lupașcu. Cei doi au o relație cât se poate de discretă și preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de privirile curioșilor și de lumina reflectoarelor.

iubita alex leonte

„Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente doar pentru noi. Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (n.r. – că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni.

Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Realitatea și viața pe care o avem fac parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț, că e mai drăguț”, a declarat Manuela Lupașcu .

Anghel Damian și Theo Rose vor deveni părinți

După despărțirea de Lia Bugnar, Anghel Damian s-a afișat, la scurt timp, alături de Theo Rose. Povestea dintre ei s-a scris cu rapiditate, iar peste câteva luni cei doi urmează să devină părinți. Anghel abia așteaptă să-și țină copilul în brațe și să trăiască experiența vieții de părinte.

„Cea mai plăcută surpriză a fost vestea că voi fi tată. Este o veste care îți schimbă viața, n-ai cum să înțelegi pe deplin în acest moment tot ce se întâmplă. Sunt foarte multe stări, emoții și îți zic sincer că pe mine parcă m-a paralizat. Am rămas într-o stare cu un zâmbet lung și cu o reacție foarte puternică în mine. Nu prea știi cum să te exprimi când primești o asemenea veste”, a povestit Anghel Damian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: