Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, într-o relație cu Bogdan de la Ploiești? Artista a aruncat bomba: „E o chimie”

Theo Rose, într-o relație cu Bogdan de la Ploiești? Artista a aruncat bomba: „E o chimie”

Theo Rose poate să confirme că viața de artist este pe atât de frumoasă, pe cât este de complicată. Mai ales când vine vorba de viața amoroasă. Relațiile din spatele camerelor pot fi altele decât cele ce se văd la TV. Așa se face că despre artistă se adude din ce în ce mai des că ar fi într-o relație cu Bogdan de la Ploiești. Vedeta, despre care se știe că se iubește și cu nepotul lui Nea Mărin, a dat cărțile pe față.

După niște piese extrem de emoționante pe care le-au scos împreună, despre Theo Rose și Bogdan de la Ploiești s-a auzit că se iubesc.

Artista a recunoscut că există o relație între cei doi artiști, însă nu a ezitat nicio clipă să vorbească și despre ce simte nepotul lui Nea Mărin.

Theo Rose a reușit să cucerească inimile românilor cu vocea ei și prezența extrem de plăcută. Artista este în trending-ul românesc de pe YouTube. Așadar, fără dar și poate, este artistul momentul. Deci nu mai este o surpriză că este în centrul atenției. Așa se face că nu scapă nici de gurile rele, care au lansat zvonurile că Theo Rose cu Bogdan de la Ploiești.

Theo Rose, într-o relație cu Bogdan de la Ploiești?

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești sunt foarte apropiați, ținând cont de faptul că au mai multe piese împreună. Fanii de pe Tik Tok au observant o oarecare apropiere între cei doi. Așa se face că au postat o mulțime de filmulețe cu cei doi. Cei mai mulți chiar au început să și mai mult și să susțină că între Theo Rose și Bogdan de la Ploiești ar fi o poveste de dragoste adevărată, nu doar jucată prin videoclipuri.

Theo Rose a vrut să clarifice tot despre relația cu Bogdan de la Ploiești, așadar a răspuns foarte sincer la speculațiile și acuzațiile care i se aduc.

Așadar, artista a recunoscut care este relația între ea și celebrul manelist.

Spre surprinderea tuturor, artista a recunoscut că între ea și Bogdan ar fi vorba de o ”chimie”. Mai mult, cei doi chiar ar petrece mult timp împreună.

”Am făcut Crăciunul alături de toți ai mei, cu familia mea, cu familia lui Alex. Anul acesta de Crăciun a fost acolo și Bogdan de Ploiești. Deschid Tik Tok-ul și sunt tot felul de videoclipuri cu mine și cu Bogdan. Nu m-am certat cu iubitul. Iubitul meu este cu mine peste tot. Nu a venit cu mine acum pentru că a avut treabă”, a declarat Theo Rose, potrivit SpyNews.

Theo Rose, despre relația cu Bogdan de la Ploiești: “Ne vedem în fiecare zi”

Theo Rose a ținut să spună adevărul și despre relația cu Alex, nepotul lui Nea Mărin. Se pare că între cei doi nu se pune problema de vreo despărțire, având în vedere că totul merge ca pe roate.

Artista susține că iubitul ei are încredere în ea și chiar o însoțește peste tot, așadarnu există motive de gelozie.

Cât despre zvonurile legate de relația cu Bogdan de la Ploiești, Theo Rose recunoaște că are o parte din vină. Atât ea, cât și tânărul manelist au ”alimentat” gurile rele.

”Între mine și Alex este totul în regulă, să se știe. Oamenii, copii, admiratorii noștri ne-au combinat pe Tik Tok și au imagini cu noi de pe peste tot. De la toate emisiunile, tot, când ne uitam noi mai așa. Uite, recunosc o chestie. Între mine și Bogdan există chimie pe scenă, în primul rând. Atunci când cântăm este o bucurie pe fețele noastre și atunci clar iese cu scântei când se văd imaginile. Bine, și noi am alimentat chestia asta. Noi suntem colegi de studio. Ne vedem în fiecare zi”, a explicat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: