Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, nopți albe din cauza micuțului Sasha. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Theo Rose, nopți albe din cauza micuțului Sasha. Cu ce probleme se confruntă vedeta

theo rose

Theo Rose a devenit mămică luna trecută și este mai fericită ca oricând. Cu toate acestea, modificările care au loc în viața ei odată cu venirea pe lume a lui Sasha sunt unele drastice, iar artista încă încearcă să se acomodeze noului statut de mămică. Sinceră și deschisă așa cum o știm, Theo Rose a dezvăluit fanilor care sunt dificultățile pe care la înfruntă. Iată despre ce este vorba!

Theo Rose, nopți albe din cauza micuțului Sasha. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Theo Rose a povestit fanilor pe contul personal de Instagram că micuțul Sasha are colici, lucru care îi creează o stare de neliniște. Bebelușul plânge neîncetat și o neliniștește pe proaspăta mămica, care cu greu se poate odihni. „A făcut băiatul colici și are nervii hiperbolici, țipă să-l audă lumea de sâmbătă până lunea”, a dezvăluit Theo Rose.

Cu toate acestea, artista are tot sprijinul de care are nevoie pentru a trece cu bine peste perioada de adaptare. A fost în vizită la părinții ei și susține că aerul tare, curat i-a prins foarte bine micuțului care s-a odhinit corespunzător și care a fost foarte liniștit.

„Din punctul de vedere al oboselii nu pot să mă sincronizez cu el chiar așa. Sunt lucruri de făcut prin casă. Mai bag la spălat, mai calc, mai fac curat, nu apuc să dorm cu el. Am fost și la țară la ai mei și acolo a dormit extraordinar de bine. De la aerul ăla tare, afară mai adia vântul. S-a odihnit! Abia îl mai trezeam!

O singură dată pe zi dacă apuc să dorm cu el. Din punctul ăsta de vedere mi se pare dificil, în schimb sunt și norocoasă. Am parte de ajutor, de susținere. Prietenii, familia, toată lumea este alături de mine, dar înțeleg și mămicile care trec prin perioade mai dificile după naștere. Are 4 kilograme deja”, a povestit Theo Rose în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Numele bebelușului are o semnificație aparte

Numele „Ioan” provine din biblia greacă și înseamnă „Dumnezeu este milostiv”. Este o variantă a numelui biblic „Ioan” sau „Ioan Botezătorul”. În multe culturi, acest nume este considerat un nume sfânt și este asociat cu înțelepciunea și curajul.

În unele culturi creștine, Ioan este considerat un nume de botez și este oferit copiilor pentru a le asigura protecție și binecuvântări. Numele „Sasha” este o variantă a numelui Alexander/Alexandru, care provine din limba greacă antichă și înseamnă „apărător” sau „apărător al oamenilor”. Numele Alexander este foarte popular în multe culturi, inclusiv în Europa, Rusia și America de Nord.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: