Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, reacție neașteptată după ce i-a fost criticată relația cu Anghel Damian

Theo Rose, reacție neașteptată după ce i-a fost criticată relația cu Anghel Damian

Mesajul amuzant primit de Theo Rose de la profesoara de franceză din liceu, după ce a văzut că nu ştie să vorbească limba deloc: „Mi-am adus aminte de ce nu știi tu...”

În cele din urmă, Theo Rose a răbufnit pe Instagram. După ce s-a aflat de noua ei relație cu Anghel Damian, artista nu a mai suportat criticile din online și a transmis un mesaj neașteptat celor care o judecă. Theo Rose a obișnuit pe toată lumea cu declarațiile ei „fără perdea”. Ei bine, și de data aceasta, jurata de la Vocea României a dat frâu liber sentimentelor, gândurilor și cuvintelor într-o nuanță specifică ei.

Theo Rose, reacție neașteptată după ce i-a fost criticată relația cu Anghel Damian

Odată ce s-a aflat despre relația dintre Theo Rose și șeful ei, toată lumea se aștepta și la o reacție oficială din partea artistei. Ei bine, uite că a apărut acum. Bombardată de miile de mesaje, Theo Rose a postat pe Instagram ce simte în aceste momente. „Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez

că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mâncat rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu”, a spus Theo Rose pe Instagram. 

Pe de altă parte, artista îi atacă subtil pe cei care o critică pentru felul în care își trăiește viața. „Ce să zic? Ca să termin într-o notă pozitivă, am zis așa, ca să mai știu ce gândesc și eu că în rest, toată lumea zice ce gândește acum. E belea mare ce se întâmplă acum.

Zici că nu s-a mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim. Că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot acolo, tot singuri ajungem. Nu a murit nimeni de la așa ceva, vă zic. O să fie bine”, a dezvăluit jurata de la „Vocea României”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: