Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose și Anghel Damian, surprinși când se certau în public, pe stradă, cu o lună înainte ca Theo Rose să nască

Theo Rose și Anghel Damian, surprinși când se certau în public, pe stradă, cu o lună înainte ca Theo Rose să nască

GALERIE FOTO (2) Theo Rose și Anghel Damian, surprinși când se certau în public, pe stradă, cu o lună înainte ca Theo Rose să nască

Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși când se certau în public, pe stradă, cu o lună înainte ca Theo Rose să nască. Iată imagini.

Theo Rose și Anghel Damian, surprinși când se certau în public, pe stradă, cu o lună înainte ca Theo Rose să nască

Theo Rose și Anghel Damian au fost fotografiați de paparazzi într-un moment care părea tensionat, cel mai probabil când s-au certat. Este normal să mai apară și astfel de situații într-un cuplu.

Cei doi iubiți, viitori părinți, erau pe o stradă din București în zona de nord. În acea zi, amândoi au fost îmbrăcați casual. Theo Rose, însărcinată în luna a opta, a avut un tricou larg pe ea, pantaloni scurți, dar și o șapcă pe cap, iar regizorul serialului Clanul, de asemenea, a avut pe el o ținută casual, cu pantaloni scurți, geacă sport și adidași.

La un moment dat, Anghel Damian încearcă să o ia pe cântăreață în brațe, să o cuprindă în brațe, în încercarea de a-i oferi afecțiune, însă Theo Rose pare să îl respingă în adevăratul sens al cuvântului. Imaginile au fost surprinse de cei de la Cancan.ro.

Apoi, Theo Rose urcă la volanul mașinii, lăsându-l pe iubitul ei singur, cu o față posomorâtă.

Tot de curând, Anghel Damian ar fi mers la fosta lui iubită, Lia Bugnar, și i-a plimbat cățelul, potrivit sursei menționate mai sus. Cei doi sunt în relații bune, mai ales că și lucrează împreună, așa că nu nimic de mirare aici.

Theo Rose, veste dură din partea doctorilor! Cu ce probleme s-ar putea confrunta la naștere: „Există un fel de teamă”

Recent, Theo Rose a vorbit cu sinceritate despre sarcina sa și despre sentimentele care o încearcă în această perioadă. Vedeta de la Pro TV a menționat că are mari emoții, deoarece medicii i-au spus că micuțul Sasha are capul destul de mare și cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului.

Acest lucru ar putea să o forțeze pe Theo Rose să apeleze la cezariană, pentru ca atât ea, cât și copilul său să nu fie în pericol. Artista susține că cea mai mare dorință a sa este să nască natural, dar dacă medicii vor considera că este prea periculos, atunci se va conforma și va alege operația de cezariană.

„Mă încearcă emoții de tot felul. E nerăbdarea pe primul loc, există și un fel de teamă pentru că mi-am dorit foarte tare să nasc natural, din ce am înțeles, copilul meu e mai mare, mi-e mare copilul. Și e posibil să nu se poată, are și cordonul în jurul gâtului, să vedem de câte ori. Eu îmi doresc să încerc, în orice caz, și vedem. Dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, vom face, ca să nu punem pe nimeni în pericol. Cred că o să plâng tare când o să îl țin în brațe”, a declarat Theo Rose, potrivit protv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: