Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose şi Horia Brenciu s-au certat la Vocea Romaniei 2023, de la Pro TV? Brenciu: „Erai o zuză”. Theo: „Suntem impulsivi amândoi”

Theo Rose şi Horia Brenciu s-au certat la Vocea Romaniei 2023, de la Pro TV? Brenciu: „Erai o zuză”. Theo: „Suntem impulsivi amândoi”

Horia Brenciu a revenit pe scaunul de jurat de la Vocea Romaniei 2023, de la Pro TV. Un scaun pe care-l împarte cu Theo Rose. Aparent, cei doi s-au înţeles foarte bine, vineri seară, dar între ei sunt şi animozităţi.

Cei doi au mărturisit recent cum de au fost aduşi împeună pe acelaşi scaun.

Brenciu spune că formează o „familie” cu Theo Rose

Horia Brenciu a mărturisit că îl ştie pe partenerul de viaţă a lui Theo, pe actorul şi regizorul Anghel Damian (32 de ani), de mulţi ani, de când era mic. „Tatăl lui, Laurenţiu Damian (regizor şi scenarist, n.r.), mi-a fost profesor la UNATC, acum mai bine de 20 de ani”, a spus artistul.

„Ceea ce nu ştiţi voi este că eu şi Theo suntem ca şi cum am fi în aceeaşi familie”, a spus Horia. „Da, suntem după multe zile şi nopţi petrecute împreună”, a adăugat Theo, în stilul ei glumeţ.

Nu s-au înţeles din prima

Atunci când cei doi nu reuşesc să se înţeleagă din prima, fiecare își argumentează cât mai clar punctul de vedere, iar situaţia se rezolvă rapid.

Suntem impulsivi amândoi. Ne surprindem unul pe celălalt de câteva ori pe ediție. Atunci când nu suntem de acord căutăm să ne justificăm argumentat acțiunile și de cele mai multe ori facem asta în fața concurentului.

Astfel, reușim să ne cunoaștem mai bine și concurentul primește un hint important în ceea ce privește atmosfera din echipa Horia & Theo”, a declarat Theo Rose, pentru TvMania.ro.

„Tu știi când am cântat noi doi prima dată? Când am cântat noi prima dată?”, l-a întrebat Theo Rose pe Brenciu, care a răspuns: „În 2017? Erai…atunci erai zuză! Erai o zuză. Atunci erai… nu știu cum să-ți spun. Vorba ta era aruncată, erai cum erau eu în tinerețe. Aruncai vorbele.

Erai… se vedea pe tine o energie, dar nu era canalizată, nu era concentrată, nu era consistentă, era împrăștiată, așa. Între timp, ceea ce a fost interesat este că pe tine te-a marcat și tu te-ai descoperit foarte mult în pandemie”„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: