Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose și Lia Bugnar, nas în nas la un eveniment. Fosta iubită a lui Anghel Damian s-a dus la actuala, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Theo Rose și Lia Bugnar, nas în nas la un eveniment. Fosta iubită a lui Anghel Damian s-a dus la actuala, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte

GALERIE FOTO (3)

Theo Rose și Lia Bugnar au dat nas în nas la un eveniment. Fosta iubită a lui Anghel Damian s-a dus la actuala, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Lia Bugnar a vorbit cu Theo de față cu toată lumea. Iată cum a decurs întreaga scenă!

Theo Rose și Lia Bugnar, nas în nas la un eveniment

Seara trecută a avut loc un eveniment marca PRO TV, unde au fost prezenți și toți cei care fac parte din proiectul CLANUL, noul serial ce urmează să apară pe micile ecrane. Astfel, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose au fost nelipsiți. A fost inevitabil să nu se întâlnească fosta iubită cu actuala. Mai mult decât atât, cele două au și stat de vorbă la un moment dat. Cancan a surprins în imagini întâlnirea celor trei, care se pare că nu i-ar fi picat tocmai bine cântăreței. Asta pentru că la un moment dat, în timp ce era la un interviu, Theo Rose a fost surprinsă să o vadă pe Lia Bugnar lângă ea. Actrița a mers s-o felicite personal, lucru care i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Lia Bugnar a continuat să surprindă

Actrița a mers să vorbească și cu fostul ei iubit, cu Anghel Damian. Mai apoi, s-a pus lângă el ”la cadru”, fapt care i-a lăsat, din nou, muți de uimire pe mulți. Asta pentru că, cel mai probabil, oamenii se așteptau ca cei doi foști să-și fi spus ADIO definitiv, nu ”adio, dar rămâi cu mine”. Ulterior, după difuzarea materialului, Theo Rose a plecat. Artista chiar a postat un mesaj pe Instagram, în care a dat de înțeles că este dezamăgită de anumiți oameni din viața ei. Nu se știe momentan ce a enervat-o pe Theo Rose.

Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă. Vinovata e mama. Mama e vinovată. Măi mamă care m-ai făcut și m-ai crescut… De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg. Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot.”, a spus Theo Rose.

Foto – Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: