Redactia.ro
Home » Monden » Ți-l mai aduci aminte pe Bobby din serialul Dallas? Ce mai face, cum mai arată și cine este noua lui iubită

Ți-l mai aduci aminte pe Bobby din serialul Dallas? Ce mai face, cum mai arată și cine este noua lui iubită

GALERIE FOTO (2)

În trecut serialul Dallas a fost popular pe tot globul. Actorii au intrat în sufletele telespectatorilor și mulți s-au întrebat cum mai arată acum Bobby, pe numele lui Patrick Duffy. Au trecut mulți ani de pe vremea când era tinerel și domnișoarele care-l întâlneau roșeau în fața sa. Iată cu cine se iubește actorul acum.

Cum mai arată Bobby din Dallas

Bobby din Dallas, pe numele său real Patrick Duffy are acum 72 de ani. El a îmătrânit semnificativ, dar și-a păstrat carisma de altă dată. Acum, trăiește și o poveste de iubire înfloritoare după ce în urmă cu ceva ani și-a pierdut soția. Duffy a fost căsătorită cu balerina Carlyn Rosser din 1974 până la moartea sa în 2017 din cauza cancerului. Vedeta a spus că și-a petrecut o mare parte din anii de văduv concentrându-se asupra celor doi copii ai cuplului.

Când Patrick Duffy și-a pierdut soția de 43 de ani în 2017, vedeta „Dallas” nu se aștepta să găsească o nouă iubire sinceră, dar asta s-a schimbat când a cunoscut-o pe Linda Purl.În timpul carantinei lor de două săptămâni împreună în Canada, Patrick Duffy și Linda Purl au făcut exerciții, au gătit cina împreună și chiar au „adoptat” un pescăruș care obișnuia să-și viziteze balconul în speranța unei gustări.

Carantinarea împreună pentru a-și putea filma rolurile în Doomsday Mom: The Lori Vallow Story din Vancouver a fost testul suprem pentru cei doi amorezi, deoarece Patrick locuiește în California în timp ce Linda locuiește în Colorado.

Am vorbit în fiecare noapte timp de cel puțin două până la trei ore. Așa că ne-am explorat toată istoria, trecutul, iubirile. Am ascultat muzică împreună și „am acoperit tot terenul” pe care îl acoperiți în mod normal pe parcursul a câteva luni de întâlniri.”, a declarat Patrick Duffy pentru closerweekly.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: