Redactia.ro
Home » Monden » Ți-l mai aduci aminte pe Gigel Frone? Nu o să îți vină să crezi unde locuiește și cu ce se ocupă

Ți-l mai aduci aminte pe Gigel Frone? Nu o să îți vină să crezi unde locuiește și cu ce se ocupă

Tu ți-l mai amintești pe Gigel Frone, finalistul de la „Românii au talent”? Vei rămâne surprins când vei afla unde stă și cu ce se ocupă acum! Finalistul duce viață bună și nu se plânge de griji.

Ce mai face Gigel Frone

Gigel Frone a declarat că în această vară nu a mers pe litoralul românesc la cântări din cauza situației epidemiologice. Acesta a mărturisit că mai mult merge la evenimente private. Gigel Frone a surprins prin declarația în care spune că mai nou este regizor de film. Acesta scrie un scenariu și își caută sponsori.

Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri. Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare. Pe 1 august am la Ploiești. Dar pe lângă cântari, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film “Viață dublă” se numește – epocă, mister. Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori.„, a spus Gigel Frone.

Care este tariful lui Gigel Frone pentru evenimente

Gigel Frone a mărturisit că el are prețuri negociabile. De cele mai multe ori artistul ia pentru o oră la o petrecere privată aproximativ 200-300 de euro, iar uneori ajunge chiar și la 700 de euro. Acesta își dorește să mai aibă apariții la televiziune.

Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, cate ore vrea să-i cânt. La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde. Cânt cu vocea și chitara. Am aceeași chitară de ani buni, e foarte bună, trebuie să-i mai schimb niste corzi. În afară de petreceri, mai merg pe la emisiuni, poate merg la PRO TV în octombrie, că e ziua lui Andi Moisescu și poate mă cheamă să-i cânt. Acum mă pregătesc să merg la emisiunea lui Bendeac.„, a mai adăugat Gigel Frone.

Unde locuiește Gigel Frone

În trecut Gigel Frone a locuit la un hotel din zona Gării de Nord din Capitală. Acesta plătea 70 de lei pe noapte pentru ședere. Încă din perioada pandemiei acesta și-a schimbat domiciliul și acum plătește dublu, dar locuiește într-o zonă de lux din Capitală.

Nu mai stau la hotelul de lângă gară. M-am mutat, plătesc 130 de lei pe noapte. Dar îmi convine că mi se face curat în cameră, mi se spală hainele, am baie proprie, tv, internet. Mai bine așa la hotel decât în chirie că nu știi când te dă afară. Aici am toate condițiile.„, a precizat Gigel Frone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: