Redactia.ro
Home » Monden » Ți-l mai aduci aminte pe Kevin din „Singur acasă”? A devenit tată și a fost surprins într-o ipostază emoționantă. Ce nume poartă copilul

Ți-l mai aduci aminte pe Kevin din „Singur acasă”? A devenit tată și a fost surprins într-o ipostază emoționantă. Ce nume poartă copilul

Câţi bani a primit Macaulay Culkin pentru rolul care l-a făcut celebru

Macaulay Culkin este tată și conform ultimelor ipostaze în care a fost suprins, acesta este foarte dedicat în creșterea fiului său. Imaginile au surprins fanii actorului, văzându-l responsabil și afectiv. Cuma aapărut pe stradă Macaulay Culkin alături de cel mic.

Macaulay Culkin la plimbare cu fiul său

Macaulay Culkin a fost fotografiat ținând o umbrelă de soare portocalie strălucitoare și purta pantaloni de trening cu logo, o jachetă brodată și o șapcă, în timp ce se plimba alături de fiul său. La începutul acestui an, s-a dezvăluit că iubita sa de multă vreme, Brenda Song, și ea fostă actriță, a născut fiul lor, Dakota Song Culkin, pe 5 aprilie 2021.

Numit după răposata sora a lui Macaulay, Dakota, care a murit într-un accident de mașină în 2008, bebelușul Dakota este primul copil atât pentru Brenda, cât și pentru Macaulay.Perechea este împreună din 2017, după ce s-au întâlnit în calitate de co-vedete pe platoul de filmare Changeland din Thailanda. Nu a trecut mult timp până când cuplul s-a mutat împreună, potrivit ok.co.uk.

tarul din Singur Acasă a devenit tată. Iubita lui Macaulay Culkin a adus pe lume un băiețel

Starul din „Singur Acasă” a devenit tată. Macaulay Culkin și iubita lui au devenit părinți pentru prima oară. Brenda Song a născut un băiețel, luni, 5 aprilie, la ora 13.10, în Los Angeles. Micuțul a primit numele de Dakota Song Culkin, în onoarea regretatei surori a lui Culkin, Dakota, care s-a stins din viață la vârsta de 29 de ani, în 2008. Macaulay și Brenda s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe platourile de filmare. „Oamenii nu își dau seama cât de incredibil de amabil și loial, dulce și inteligent este. Într-adevăr, ceea ce îl face pe Mack atât de special este că este atât de lipsit de scuze Mack. Știe cine este și este 100% în regulă cu asta. Si asta pentru mine este o calitate incredibil de sexy. A muncit din greu pentru a fi persoana care este.”, declara Brenda despre Macaulay.

Actorul din celebrul film „Singur acasa”, a devenit părinte la vârsta de 40 de ani. Brenda Song, 33 de ani, este o actriță și un model cunoscut în întreaga lume, În 2002, actrița a semnat un contract cu Disney Channel și a jucat în Disney Channel Original Movie 2002 Get a Clue. În 2005, Song a jucat rolul principal de sex feminin al lui Londin Tipton în „The Suite Life of Zack & Cody” și „The Suite Life on Deck”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: