Redactia.ro
Home » Stil de viață » Câţi bani a primit Macaulay Culkin pentru rolul care l-a făcut celebru, în Singur acasă? Detalii neştiute despre cel mai iubit film de Crăciun

Câţi bani a primit Macaulay Culkin pentru rolul care l-a făcut celebru, în Singur acasă? Detalii neştiute despre cel mai iubit film de Crăciun

Câţi bani a primit Macaulay Culkin pentru rolul care l-a făcut celebru

Filmul „Singur acasă” este unul dintre cele mai urmărite din România, atunci când vine perioada sărbătorilor. De altfel, la momentul lansării sale filmul a fost un blockbuster la nivel mondial. Iată cu ce avere s-a ales actorul principal în urma acestei peliculei.

Ce avere a făcut Macaulay Culkin după filmul „Singur acasă”

În anii 90, un singur copil făcea ravagii în casele oamenilor de pretutindeni. Este vorba de nimeni altul decât Macaulay Culkin, cel care îl interpretează pe Kevin în filmul „Singur acasă”.

După ce a realizat filmul „Singur acasă”, actorul Macaulay Culkin a primit circa 100.000 de dolari. Dar cum el era minor, cei care s-au ocupat de averea acestuia au fost părinții lui.

Dar, averea acestuia s-a mărit pe măsură ce treceau anii, din drepturile de redifuzare. În anul 2018, averea lui se ridica la circa 15 milioane de dolari. Totuși, acesta a renunțat la actorie după numai trei ani.

„Am simțit că un copil a muncit foarte mult și am moștenit toți banii lui. Îmi permite să tratez totul ca pe un hobby. În ziua de azi nu fac nimic pentru cină. Pot să fac tot felul de proiecte pe care vreau să le fac”, a spus actorul.

Viața lui Macaulay Culkin după film

Dar lucrurile nu erau prea roz în viața copilului actor, căci părinții lui s-a despărțit.

„După ce am făcut <<Richie Rich>>, în ’93 sau ’94, mama şi tata s-au despărţit, ceea ce a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până atunci. Am putut să le spun: <<>Sper să faceţi singuri rost de bani, fiindcă n-o să mai primiţi nimic de la mine>”, a povestit el.

Un lucru pe care puțini îl știu despre acest film este în legătură cu scena în care Kevin își prinde fața cu mâinile a fost un accident.

„Țipătul lui Kevin a fost un accident. Scena nu a fost scrisă așa cum a interpretat-o Macaulay. Eu am crezut că el îsi va da cu apa de colonie, va începe să-și miște mâinile prin aer și apoi va țipa. Însă el a început șă-și dea palme peste față, apoi mâinile sale au rămas complet lipite pe obraji, ca si cum și-ar fi dat cu lipici pe ele, în timp ce țipa ca în tabloul lui Edvard Munch”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: