Redactia.ro
Home » TV » Detaliul din filmul „Singur Acasă” pe care nimeni nu l-a observat până acum

Detaliul din filmul „Singur Acasă” pe care nimeni nu l-a observat până acum

Primul film din seria „Singur Acasă/ Home Alone” a împlinit 30 de ani de la prima apariție pe micile ecrane. Însă, în tot acest timp, un detaliu a scăpat tuturor celor care au urmărit filmul. Un fan al peliculei a observat acest detaliu neobservat până acum. 

 

Detaliul care a trecut neobservat

Un fan al primului film din seria „Singur Acasă/ Home Alone” a urmărit cadru cu cadru și a descoperit motivul pentru care Kevin, personajul principal, a fost uitat acasă de părinți.

Scena se petrece chiar la începutul filmului, în momentul în care familia lui Kevin face curat în bucătărie, printre resturile pe care tatăl lui le aruncă la coș, ajunge, din greșeală, un plic pe care este scris numele lui Kevin și în care se află biletul lui de avion. Mai mult, în momentul în care părinții împart biletele în mașină, nimeni nu sesizează absența lui Kevin pentru că la numărătoare ies atâția copii câte bilete de avion sunt.

Primul film din serie, care a înregistrat un succes formidabil, este un film de comedie creat special pentru Crăciun în anul 1990. Filmul este scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus.

Filmul  a avut încasări de 285 de milioane de dolari numai în America, și i-a adus statutul de cel mai mare star de cinema al vremii, lui Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister.Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur.

Seria continuă cu filmul Singur acasă 2 – Pierdut în New York (1992). Filmul este regizat de Chris Columbus. Rolul principal este interpretat încă o dată de Macaulay Culkin, în timp ce actorii Joe Pesci și Daniel Stern reinterpretează rolurile bandiților. În alte roluri apar actorii Catherine O’Hara, John Heard, Devin Ratray, Kieran Culkin, Gerry Bamman, Tim Curry, Rob Schneider, Dana Ivey și Brenda Fricker.

În ciuda recenziilor împărțite ale criticilor, filmul a devenit al doilea cel mai cunoscut din 1992. Filmul a avut încasări de 173 de milioane de dolari în Statele Unite și epste 358 de milioane de încasări în toată lumea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: