Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe Celia? Artista este însărcinată pentru a doua oară. Cum mai arată cântăreața

Ți-o mai aduci aminte pe Celia? Artista este însărcinată pentru a doua oară. Cum mai arată cântăreața

GALERIE FOTO (2)

Celia este una dintre artistele de la noi care este foarte apreciată de toate generațiile. Cariera sa de succes a început încă de la o vârstă fragedă. Artista a avut parte de o ascensiune înfloritoare și a intrat rapid în tendințe. Acum se focusează și pe viața de familie. Ce spune Celia despre cea de-a doua sarcină.

Celia, mamă pentru a doua oară

Celia este o mamă foarte devotată. În urmă cu șapte ani a adus pe lume primul ei copil, un băiețel superb pe nume Angelo. Ea a tot încercat în ultimii ani să rămână însărcinată însă s-a confruntat cu mari probleme. Din nefericire artista a pierdut două sarcini și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale pe uter. Cu toate că a întămpinat greutăți, Celia nu și-a pierdut speranța și iată că acum va deveni mămică pentru a doua oară.

Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcinii (…) Am mai avut două intervenții pe uter.„, a declarat Celia.

Celia însărcinată în cinci luni

Celia este în culmea fericirii și se bucură de evoluția sănătoasă a sarcinii. Deși șansele de a rămâne din nou gravidă nu erau foarte mari, iată că norocul i-a surâs și în patru luni, Celia va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Ea a mărturisit că a luat nouă kilograme ăn greutate până acum. Cât despre sexul bebelușului, artista are o bănuială , dar nu vrea să dezvăluie nimic momentan.

Am pus nouă kilograme. (…) Cu Angelo am pus 23 de kilograme și mă aștept undeva tot acolo.„, a mai spus Celia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini