Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai aduci aminte pe Maia din telenovela „Lacrimi de iubire”? A renunțat la actorie. Cu ce se ocupă acum Nicole Gheorghiu

Ți-o mai aduci aminte pe Maia din telenovela „Lacrimi de iubire”? A renunțat la actorie. Cu ce se ocupă acum Nicole Gheorghiu

GALERIE FOTO (3)

În urmă cu ceva ani toți românii urmăreau telenovela „Lacrimi de iubire”. Personajele au ajuns rapid în sufletele telespectatorilor. Una dintre cele mai iubite actrițe la acea vreme era Nicole Gheorghiu care juca personajul Maia. Iată ce face ea acum și cum mai arată.

Cu ce se ocupă Maia din „Lacrimi de iubire” după ce a renunțat la actorie

Maia, pe numele ei real Nicole Gheorghiu este o actriță deosebit de talentată și de o frumusețe rară. În telenovela „Lacrimi de iubire” trăia o poveste de iubire complicată și era adesea personajul pus la zis. Anii au trecut, actrița a rămas la fel de frumoasă, însă a renunțat la actorie.

Acum, Nicole Gheorghiu s-a focusat pe viața de familie. A avut parte de o nuntă ca în povești și are o fetiță superbă. Ea a ales să se întoarcă la adevărata ei iubire, psiholgia. Nicole a mărturisit că actoria a fost ceva trecător în vremea facultății, dar psihologia este adevărata ei pasiune.

Am un cabinet privat si colaborez cu 2 scoli private ca psiholog scolar. Asta e si motivul pentru care am renuntat la media.Oricum, media a fost pe perioada facultatii. Dupa care m am intors la dragostea mea, psihologia…Si asa m am apaucat de a doua facultate, formari, superivizari, master.„, declara Nicole Gheroghiu în urmă cu ceva timp pentru o publicație.

Ce face și cum arată Fefe din „Inimă de țigan” acum la 34 de ani

Actrița Adina Galupa, consacrată pentru rolul ei din serialul românesc „Inimă de Țigan”, are 34 de ani acum și arată ca o puștoaică. Frumoasa actriță este foarte activă pe rețelele de socializare unde își ține la curent fanii cu poze și story-uri. N-o să-ți vină să crezi unde trăiește acum Fefe și cât de bine arată.

Frumoasa actriță s-a mutat în anul 2015 în Stalele Unite ale Americii, cu toate că și în România avea o carieră de succes.

Câteodată şi mie mi se pare când mă uit la TV că am o altă strălucire şi poate e adevărat. Beau multă apă… Suntem în California, e soare tot timpul, dacă ai grijă de tine n-ai cum să nu arăţi bine. Înainte mă duceam la sală, acum merg la Yoga în fiecare zi.

Am descoperit Yoga aici, m-a dus un prieten şi la început nu mi-a plăcut deloc pentru că fac Hot Yoga, care înseamnă saună şi Yoga în acelaşi timp. Mi s-a părut oribil la început. Acum însă îmi place cel mai mult dintre toate felurile de sport pe care le-am practicat.„, declara frumoasa Adina Galupa pentru o publicație în urmă cu ceva timp.

Etichete: