Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai amintești pe Anamaria Georgescu, interpreta piesei „Ochii tăi”? A devenit mamă pentru prima oară FOTO

Ți-o mai amintești pe Anamaria Georgescu, interpreta piesei „Ochii tăi”? A devenit mamă pentru prima oară FOTO

GALERIE FOTO (7) Anamaria Georgescu

În anii 2000, avea doar 14 ani, dar a intrat în istorie cu piesa ei, „Ochii tăi”. Acum, are 35 de ani și nu mai seamănă aproape deloc cu copila care cucerea publicul la vârsta adolescenței. Iată cum arată acum Anamaria Georgescu, după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Cum arată acum Anamaria Georgescu, interpreta melodiei „Ochii tăi”

A devenit cunoscută după ce a participat la Festivalul de la Mamaia, de unde a plecat acasă cu marele premiu. Au trecut 19 ani de la acel moment, timp în care cântăreața s-a schimbat enorm, s-a căsătorit, iar acum a devenit mamă pentru prima dată.

Anamaria Georgescu a plecat din lumina reflectoarelor pentru o bună perioadă de timp, dar a revenit de curând, când a adoptat scena teatrului și a lăsat în urmă cariera muzicală.

Anul trecut, artista s-a căsătorit cu alesul ei, Norbert Vig, un om de afaceri din Capitală. Ce doi s-au logodit în Franța, departe de ochii curioșilor, iar nunta a avut loc la Cluj. Recent, Anamaria Georgescu a devenit mamă pentru prima dată și a postat primele fotografii alături de copila ei.

Anamaria Georgescu a devenit mamă

„Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzica și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar ca să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu râzi și noi stăm înmărmuriți în fața minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

După ce a câștigat premiul cel mare de la Mamaia, Anamaria Georgescu a luat un an de pauză, dar nu pentru că ar fi dorit, ci pentru că stătea departe de București, iar cariera ei nu ar fi putut fi propulsată. Așa că a luat decizia de a fugi de acasă, la doar 17 ani.

„Am fugit de acasă la 17 ani, la Cluj. Atunci mi-am cumpărat o pianină din economiile mele şi le-am spus alor mei: vreau să mă duc să învăţ să cânt la pian la Cluj. Puşi în faţa faptului împlinit, nu prea au mai avut ce să spună. De mult le tot «cântam» eu chestia asta cu plecatul din Şimleul Silvaniei. Părinţii mei întotdeauna găsiseră motive să mă întoarcă din drum. Nu şi de data asta! A fost un şoc atât pentru ei cât şi pentru mine, dar mi-am luat inima în dinţi şi am plecat”, a povestit actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: