Redactia.ro
Home » Știri » Ți se rupe sufletul! Ce a făcut familia Andreei, studenta ucisă de Mirel, în noaptea de Înviere: ”Universul nostru”

Ți se rupe sufletul! Ce a făcut familia Andreei, studenta ucisă de Mirel, în noaptea de Înviere: ”Universul nostru”

GALERIE FOTO (2)

Andreea Morega, o tânără studentă la Medicină, și-a găsit sfârșitul tragic în urmă cu mai bine de o lună, când a fost ucisă de Mirel Dragomir. Pentru familia Morega, durerea este profundă și constantă, mai ales în lumina sărbătorilor pascale, care au venit cu un gol imens în sufletele lor.

Pierderea Andreei Morega lasă un gol imens nu doar în inimile familiei sale, ci și în comunitatea largă. Tragedia ei reamintește dureros de realitățile întunecate ale violenței și de fragilitatea vieții. Este esențial ca societatea să continue să lupte împotriva violenței de orice formă și să se asigure că justiția este servită pentru Andreea și pentru toți cei care au suferit asemenea pierderi tragice.

Ce a făcut familia Andreei, studenta ucisă de Mirel, în noaptea de Înviere

Pentru părinții Andreei, acesta a fost primul Paște fără prezența fizică a fiicei lor. În noaptea de Înviere, într-un gest de profundă durere dar și de speranță, au vizitat mormântul tinerei. Acolo, într-un peisaj mângâiat de lumina lumânărilor și învăluit de parfumul florilor proaspete, au adus un omagiu memoriei ei. Au aprins lumânări și s-au rugat pentru sufletul Andreei, încercând să găsească alinare în rugăciune și în amintirea momentelor frumoase petrecute împreună.

Pe rețelele sociale, tatăl Andreei a împărtășit un mesaj emoționant în care vorbește despre dificultatea de a trăi fără fiica sa. În mesajul său, se simte o profundă vinovăție și regret că nu a putut face mai mult pentru a o proteja pe Andreea.

„Ultimul Paște alături de tine, iubita lui tati și primul fără tine. Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine, dar cum să îți cer ajutorul, când tu nu mai ești lângă mine. Ai fost universul nostru, ai plecat fără voia ta, luând cu tine sufletul nostru și visele noastre. Lumină și odihnă veșnică, suflețelul meu!”, a scris tatăl Andreei Morega, într-un mesaj postat pe Facebook.

Care va fi soarta lui Mirel Dragomir

În ceea ce privește situația lui Mirel Dragomir, acesta a încercat să obțină cercetarea în libertate, susținând că nu ar fi avut discernământ în momentul comiterii crimei. Cu toate acestea, după o evaluare psihiatrică amănunțită, s-a stabilit că bărbatul avea discernământ, iar cererea sa a fost respinsă. În prezent, Mirel Dragomir rămâne în arest preventiv, iar familia Morega așteaptă cu nerăbdare deciziile ulterioare ale justiției.

Comunitatea din care făcea parte Andreea este, de asemenea, profund afectată de acest eveniment tragic. Profesorii și colegii de la facultatea de Medicină au organizat vigilii și au participat la slujbe de pomenire, amintind de Andreea ca de o studentă excepțională și un om de o bunătate rară.

În memoria Andreei, familia împreună cu comunitatea locală au inițiat mai multe proiecte de sensibilizare cu privire la violența domestică și la importanța intervenției rapide în astfel de cazuri. Scopul acestor inițiative este de a preveni alte tragedii similare și de a oferi sprijin celor care se confruntă cu situații de abuz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: