Redactia.ro
Home » Monden » Ți se rupe sufletul! Ce a putut să facă Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, de ziua ei: ”E prea dureros”

Ți se rupe sufletul! Ce a putut să facă Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, de ziua ei: ”E prea dureros”

Sumayla Hartner, fiica talentatei artiste Rona Hartner, a sărbătorit cea de-a 16-a aniversare pe 5 ianuarie 2024, însă acest eveniment a fost umbrit de durerea adâncă provocată de pierderea prematură a celebrei sale mame. Apropiații familiei au dezvăluit că adolescenta nu a avut puterea să transforme ziua de naștere într-o festivitate, fiind încă cufundată în șocul provocat de tragicul eveniment. 

Rona Hartner, cunoscută actriță și artistă, a pierit la doar 50 de ani pe 23 noiembrie 2023, după o luptă curajoasă cu cancerul la cap și la plămâni. Chiar și în aceste momente tragice, Rona și-a păstrat excentricitatea, alegând să fie înmormântată în România, conform dorințelor sale, la Cimitirul Bellu Catolic din București. Moartea sa a lăsat un gol imens în viața celor dragi, iar Sumayla a simțit această pierdere cu intensitate.

Ce a făcut fiica Ronei Hartner de ziua sa

Sumayla, ca unică fiică a Ronei Hartner, a experimentat o aniversare care a fost departe de a fi o sărbătoare efervescentă, așa cum fusese odinioară. Împlinirea vârstei de 16 ani a fost marcată de absența mamei sale, iar tânăra a avut dificultăți în a reveni la normalitate după pierderea celei care i-a fost ghid și inspirație. Cu toate acestea, Sumayla a ales să nu-și serbeze ziua de naștere, preferând să se retragă în intimitatea gândurilor sale și să-și amintească de momentele frumoase petrecute alături de Rona Hartner.

”Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion, fără Rona, prima aniversare, fără mama ei…Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat, din Canada, în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar.

Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, a declarat Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, pentru Playtech.

Tatăl Ritei a fost prezent la înmormântarea Ronei Hartner

În ziua înmormântării mamei sale, Sumayla a fost sprijinită de tatăl său, Rocco Sedano, chiar dacă relația dintre ei nu fusese întotdeauna extrem de apropiată. Cu toate acestea, în fața durerii provocate de pierderea Ronei, cei doi au găsit o legătură puternică și au fost acolo unul pentru celălalt în acele momente dificile. Chiar dacă viața i-a separat, sentimentul comun al durerii a adus-o pe Sumayla mai aproape de tatăl ei, demonstrând că legăturile de familie pot depăși orice diferențe.

În urmă cu ceva vreme, Rona a vorbit despre modalitatea prin care a ales să îi aleagă acest nume fiicei sale. Regretata artistă a menționat că și-a dorit ca unicul său copil să păstreze legătura spirituală cu strămoșii ei.

„Am vrut să îi dau un nume quechuan, ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan, de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumayla care înseamnă ”lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita”, a declarat Rona Hartner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: