Redactia.ro
Home » Știri » Ți se rupe sufletul! Ce a scris mama lui Aryan, după ce a aflat că fiul său a dispărut: „Vă rog din suflet!”

Ți se rupe sufletul! Ce a scris mama lui Aryan, după ce a aflat că fiul său a dispărut: „Vă rog din suflet!”

Comunitatea din Tudora, județul Botoșani, este în alertă maximă după dispariția micuțului Radu Aryan, un băiețel de doar doi ani, care a devenit subiectul unei ample operațiuni de căutare demarată de autorități și localnici. Dispariția lui Aryan a declanșat o mobilizare impresionantă, zeci de polițiști, pompieri și sute de voluntari răspunzând apelului disperat al mamei copilului, care, împreună cu tatăl băiatului, Sahar Mahmood, lucrează în străinătate.

Au trecut mai bine de 24 de ore de la momentul în care Aryan a dispărut în timp ce se afla în vizită la vecini, sub supravegherea bunicii. Deși eforturile de căutare s-au desfășurat pe tot parcursul nopții, până la această oră micuțul nu a fost găsit. Comunitatea locală și autoritățile sunt în continuare în căutarea lui, folosind toate resursele disponibile – câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone echipate cu camere cu termoviziune.

Ce mesaj a transmis mama lui Aryan

Mama băiețelului a lansat un apel emoționant pe rețelele de socializare, rugându-i pe toți cei care pot să ajute să se alăture căutărilor:

„Dispărut acum 3 ore ajutați-mă să îl găsim în zona conton Agiorghiesei vă rog din suflet!”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, un unchi al băiețelului, care locuiește în Dubai, a cerut indicații pe rețelele sociale pentru a ajunge de urgență în România, arătând cât de unită este familia în încercarea de a-l găsi pe Aryan.

Apelul autorităților

Mobilizarea comunității din Tudora este un exemplu impresionant de solidaritate în fața unei tragedii. Peste 500 de persoane, inclusiv polițiști de frontieră și voluntari, s-au alăturat căutărilor, demonstrând puterea unității în încercarea de a-l aduce pe Aryan înapoi acasă în siguranță.

În dimineața zilei de 18 martie, primarul localității Tudora a transmis un mesaj către locuitorii comunei, încurajându-i să participe la căutări:

„Dragi tudoreni, știți deja că avem o problemă în localitate, este vorba de micuțul dispărut. Căutările continuă și fac un apel la dumneavoastră să veniți în număr cât mai mare pentru a-l putea găsi! Doamne ajută!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: